Ritual cu scortisoara pentru abundenta si prosperitate

Pentru a atrage abundență și prosperitate sunt foarte multe ritualuri, dar astăzi vom vorbi despre unul extrem de simplu: ritual cu scorțișoară.

În zilele noastre, scorțișoara este un ingredient ieftin și se găsește ușor cam peste tot, dar nu întotdeauna a fost așa.
Folosită încă din antichitate, când egiptenii o foloseau la îmbălsămare și ritualuri religioase, scorțișoara era foarte valoroasă și extrem de prețuită, ba era chiar mai scumpă decât aurul sau fildeșul.
Cu rădăcina numelui în arabă (“amomon”= condiment cu miros strident), scorțișoara era folosită pentru o mulțime de scopuri. Avea și are proprietăți antivirale, antibacteriene, antifungice, ajută la scăderea tensiunii arteriale, a diabetului zaharat și reglează apetitul.
Mai nou s-a descoperit (ceea ce anticii probabil știau deja), că scorțișoara reglează nivelul de estrogen la femei, crește libidoul, întărește mușchii vaginali și reglează ovulația.
Tot scorțișoara tratează disfuncția erectilă a bărbaților, iar pentru atleți este folosită pentru tratarea spasmelor musculare, crescând nivelul de oxigen din sânge.
Putem scrie mult și bine despre beneficiile scorțișoarei, dar cred că v-ați prins deja de ce era aur curat pe vremuri și de ce de-a lungul timpului a fost atât de apreciată.

Scorțișoara se folosește în magie în vrăji de abundență, iubire și altele.

Cel mai ușor ritual cu scorțișoară se face în felul următor:

Pe data de 1 a lunii, în fiecare lună sau oricând simți că ai nevoie, pui o linguriță de scorțișoară în palmă, ieși în prag, în afara casei, te întorci cu fața spre ușa deschisă astfel încât să vezi spre interior, și spui așa:
“Când scorțișoara îmi intră-n casă, prosperitatea intră să stea.
Când scorțișoara e suflată, abundența intră în viața mea și rămâne în ea.
Așa este.”

După aceea sufli scorțișoara și vizualizezi ceea ce tocmai ai spus intrând în casa ta.
Scorțișoara se lasă pe podea timp de 24 de ore, și ce nu ai luat pe tălpi între timp, aspiri a doua zi.

Acest ritual se face pe data de 1 a fiecărei luni. Dacă ratezi o lună, e ok, faci luna următoare.

Să îți fie de folos și să aducă toată abundența de care ai nevoie!


Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

4 Comentarii

 1. Mulțumesc cu recunoștință!♥️🙏♥️

  1. Elena ZentasticArts spune:

   Cu mult mult drag ♥️

 2. Ce fain! Un ritual asemanator fac alaturi de bunica mea: in fiecare 1 a lunii punem scortisoara si sare la pragul usii casei pentru ca la noi in casa sa intre doar ce e bun si roditor. Tine si furnicutele la distanta.
  De asemenea, cand se pregatesc pantofii/incaltamintea de iernat, punem un praf de scortisoara/cuisoare sub talpic/taloneta. De cativa ani folosesc uleiul pe care il pulverizez.

  1. Elena ZentasticArts spune:

   Efectul este acelasi, asa este. Multumim de impartasire ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.