Arcana IIII – The Emperor – ÎMPĂRATUL

Arcana IIII – The Emperor – ÎMPĂRATUL

După Împărăteasă, cartea exploziei de energie feminină, Împăratul este (alături de Papa/Hierofantul) o carte cu puternică energie masculină.
Împăratul ia decizii care să-i aducă stabilitate și beneficii pe termen lung.
Împăratul este eminamente „provider” și este ca o figură și energia masculină care se asigură că toată lumea este la locul ei și are asigurat tot ce îi trebuie.

Împăratul rezistă datorită strategiilor și deciziilor pe care le ia. Și-a construit imperiul pe decizii bune si grele, lucrează și emite o energie de masculinitate aspră, dar senină.

Dacă te afli în viața ta în etapa Împăratul, sau ai ziua de naștere această arcană, s-ar putea să te afli într-un moment al vieții tale când trebuie să pui baze solide pentru viitorul tău, să iei niște decizii importante, cu bătaie lungă. Să îți asumi poate mai multe responsabilități.
Cartea Împăratul ți-ar putea cere să faci un plan pentru viitor și să fii rațional și metodic cu privire la problemele pe care le ai în fața ta acum.
În numerologie, numărul patru al Împăratului este numărul de soliditate și de construcție fermă a viitorului.
Este etapa turnării fundațiilor, o etapa care este foarte foarte importantă atunci când construiești orice legat de viitor: case, relații, cariere, venituri etc
Împăratul a ajuns în funcția de împărat pentru că a luat decizii bune și a construit fundații solide.
Această carte NU este despre indecizie sau haos. Despre amânare și îndoială. Ci este energia masculină în toată frumusețea sa atunci când își pune scopuri și le atinge neabătut. Este vorba despre lege și ordine, stabilitate și securitate, încredere și conducere!
❤ Ce uleiuri esențiale putem folosi pentru a ne susține atunci când avem nevoie să intrăm în energia Împăratului pentru decizii și direcții ferme în viață?
✅ Pentru mirosit din sticluță sau din palme
– Rosemary – stimulează mintea
– Basil – devino conștient și lărgeșteste-ți harta mentală
– Lavander – împământează-te și ia decizii cu calm
– Clary sage – lasă-te ghidat de visele tale
✅ În difuzor:
– „Inspirație” – respiră adânc și lasă răspunsul să vină la tine – amestec de ulei de Bergamota și Cedarwood
– „Decizii, decizii” – limpezește-ți mintea pentru a lua o decizie clară – amestec de uleiuri de Rosemary, Mandarine, Lemongrass
– „Plan pentru viitor” – amestec de uleiuri de Tămâie, Lime, Rose, Black Pepper
Să fie spre împuternicire și cunoaștere tuturor.


Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.