Arcana I – The Magician – Magicianul

Arcana I – The Magician – Magicianul

Tarotul și esențele.
Cea de-a doua arcană majoră a Tarotului este Magicianul.

Dacă arcana fără număr (0), Nebunul, reprezintă începutul (simbolizează inclusiv începutul vieții unui suflet venit la întrupare pe acest pământ), Magicianul este etapa imediat următoare prin care trece sufletul omului intrat în acest ciclu de 22 pași.
Înainte să vă povestesc ce etapă din viața voastră reprezintă Magicianul, vreau să vă învăț să vă asociați și zilele de naștere cu aceste arcane. Faceți astfel: de la 1 la 21 corespund zilelor respective (adică dacă ești născut pe 1 corespunde cu arcana 1 etc etc pană la 21). Dacă ești născut între 22-31 ale lunii, va trebui să aduni cifrele (pentru ca arcane avem doar între 1 și 21). Astfel, dacă ești născut pe 25 de exemplu, 2+5= 7, deci îți corespunde arcana 7. Si tot așa, (doar pentru cei născuți între 22 si 31 ale lunii se adună cifrele).
Foarte important este să știi cu ce arcană corespunde ziua ta de naștere pentru ca îți arată ce va fi cel mai predominant în viața ta. Voi include această asociere cu ziua de naștere la fiecare arcană, plus etapa călătoriei sufletului, reprezentată de respectiva arcană, plus uleiurile esențiale care pot susține acea etapă.

✅ Arcana I – The Magician – Magicianul

Această arcană este minunată! Poți simți puterea ei doar privind-o.
Arată un alchimist în starea sa cea mai naturală, originală. El este numărul 1 în arcanele majore ale tarotului, ceea ce înseamnă ca el este prima energie a manifestării fizice pe care o vedem.
Magicianul folosește toate elementele tarotului – săbii (aer, mental), cupe (apă, emoțional), pentacule/monede (fizice, pământ) și baghete (foc, pasiune și spiritualitate).
De asemenea, Magicianul aduce totul împreună pentru a crea manifestare instantanee.
Dacă ai ziua de naștere reprezentată de această carte sau ești în etapa de viață a acestei cărți, înseamnă ca ai toate resursele la îndemână ca să-ți schimbi viața. Acest card îți spune că poți să o faci! Tu ai totul la îndemână pentru a crea ceea ce îți dorești și momentul este ACUM! Dacă ai la ziua de naștere acest card, ai darul de a manifesta cu ușurință ceea ce-ți dorești… ți se aliniază astrele ușor atunci cand atenția și intenția ta se întâlnesc în același punct.

Chiar dacă ai trecut prin provocări anterior, nu mai este timp pentru amânare. Dacă ești în această etapă din viața ta vei simți ca o presiune, ca o urgență să acționezi. Sau, cum ar spune Moromete, simți că „timpul nu mai are răbdare cu noi” și îi dai „foc la ghete” cum zic moldovenii.
Ești într-o etapă a ACȚIUNII. Pune intenție în resursele pe care le ai și vei reuși. Vei reuși fiind susținut de tot ceea ce te înconjoară. Când ești aliniat, „râul, ramul, mi-e prieten numai mie”.
Magicianul are totul de partea lui inclusiv resurse. Este nevoie doar de INTENȚIE și ACȚIUNE. ACUM!
❤ Hai să vedem acum care sunt uleiurile care te pot susține în această etapă de manifestare din viața ta în care te afli (sau în a-ți folosi darul manifestării primit la naștere, dacă Magicianul este arcana zilei tale de naștere).
❤ Deschide sticluța și inspiră sau picură-ți pe mâini și miroase
✅ Cypress – conectare rapidă cu Sinele tău spiritual
✅ Rose – deschide chakra inimii pentru a permite curgerea energiei iubirii, care susține întregul univers
✅ Palmarosa – pentru flexibilitate
❤ În difuzor:
✅ „Timpul să acționezi este ACUM” : Black Pepper și Orange
✅ „Cer Universului ce am nevoie să manifest” – Myrrh, Clary Sage, Cinnamon, Lime
✅ Recunostinta pentru sustinerea pe care ți-o oferă viața – Bergamota, Cedarwood, Palmarosa
Să vă fie de folos și spre împuternicire
Și să manifestați în viața voastră tot ceea ce este aliniat cu Sinele vostru înalt.
Vă las și poza Magicianului așa cum este el reprezentat în Tarotul de Marsillia al lui Jodorowsky (cel mai corect din punctul meu de vedere).


Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.