Ramona Şerbănică

Ramona Şerbănică
- spiritual coach -

Autor Pagina FB Recenzii

Bun venit!

Aceasta este pagina mea de prezentare.

vizitează pagina mea de profil

Vezi interviul cu Ramona Şerbănică pentru platforma ZentasticArts România.

Ramona Şerbănică
RECUPERAREA SUFLETULUI
Pachet 3 sesiuni individuale

Pachetul conține 3 sesiuni individuale
Durata sesiune : 60-90 de minute
Sesiunile for fi o data la 2 saptamani
Durata pachet Recuperarea Sufletului - 6 saptamani

  • Preț pachet 900 lei

Programul se se adresează femeilor ce vor să-și acceseze darurile cu care au venit pe acest Pamant si care vor să-și acceseze misiunea personală dar ceva le blochează pe drumul lor.

SESIUNE 1 (80 de minute)

Prima sesiune vom face cleaning energetic și vom crea spațiu interior. Vom elibera tot ce nu iti mai folosește fie ca este vorba de energii cristalizate sau entități prinse de campul tau luminos.

Știm cat de greu este uneori sa ne gestionam stările și cel mai des este sa lucram cu furia.

Cu cat spațiul tău interior este mai plin cu energii și entități cu atat mai mult poti simți furia si faptul că uneori oricat de mult ai vrea sa nu preiei stări de la ceilalți pur și simplu nu reușești sa gestionezi ce vine către tine cu putere. Se creează un conflict energetic iar corpul tău fizic are de suferit din toate punctele de vedere. De cele mai multe ori ajungi în burnout.

Vei primi o tema practica pe care va fi necesar sa o faci.

SESIUNE 2 (60 de minute)

Vom instala benzile de putere ce te vor ajuta să-ți creezi limite sănătoase și vei putea lucra cu ele în continuare.

Te voi învăța cum să lucrezi ele.

Vei primi și o transmisie energetică, un rit pentru vindecarea pantecului

La sfarsit îți voi da o practică ce-ti va ramane ca și tema pentru acasă.

SESIUNE 3 (90 de minute)

În ultima sesiune vom face o recuperare de suflet.

O parte din suflet pleacă de la noi în momentul în care loc are o traumă. Fie ca ai suferit în copilărie, fie ca este vorba de o traumă dintr-o viata anterioara, aceasta suferinta este imprimata în câmpul tău luminos și viața o vezi prin aceasta amprenta grea, întunecată.

Vom aduce înapoi în structurile tale acea bucata de energie vitală ce-ti lipseste și de care ai nevoie sa mergi mai departe, în destinul tău curajos, accesand misiunea ta de suflet!

Ramona Şerbănică
CITIRE CAMP ENERGETIC
Sesiunea durează 30 de minute
  • Preț sesiune 150 lei

Vom avea o mica discutie în care voi scana campul tău luminos. Voi fi cu atenția în plan energetic dar și la tine, în plan fizic . După discuție îți voi transmite un raport în care îți voi spune ce blocaje ai în acest moment, ce ai din trecut încă nerezolvat și care este soluția de care ai tu nevoie sa poti merge mai departe pe drumul tău cu usurinta, către destinul tău cel mai înalt.

Vei primi bonus din partea mea și o practică pe care tu o poți face în ritmul tău.

Ramona Şerbănică
SESIUNE ILUMINARE CHAKRE
Detalii sesiune


Sesiunea durează 60-80 de minute

  • Preț sesiune 300 lei

În trecut, cel mai greu mi-a fost cu starile emotionale. Fiind empata si avand aceasta abilitate m-am descurcat greu în a știi concret ce-i al meu și poate ce-i al altor persoane. Si cum in acel moment nu știam să-mi gestionez abilitățile , fiind și eu încărcată cu tot soiul de energii mai puneam peste ceea ce preluam de la ceilalți fără sa stiu, într-un mod inconștient.

Nu aveam un spațiu interior al meu, limite sănătoase și asta îmi dădea perioade în care efectiv nu aveam chef de nimic, stări grele, fără niciun entuziasm. Furie, frici.

De cele mai multe ori partea emoțională este cel mai greu de gestionat. Neîncredere, frici, stari pe care nu știm de unde sa le luam. Toata aceasta energie densa se strange ghem în chakrele noastre (organele sistemului nostru energetic) si practic blochează fluxul Divin. Nu ne mai vedem lumina noastra.

Procesul de iluminare a chakrelor nu este o simpla curatare energetică. Este de fapt fundația sanatoasa pe care vei începe sa construiesti cu adevărat. Pentru ca nu, fără o fundatie solidă, nimic nu va fi de durata. Și este fix ca stările pe care le ai uneori și nu știi de ce nu le poți gestiona. Fără aceasta fundatie sanatoasa nu vei putea construi nimic de durata si te vei întoarce mereu și mereu la zilele proaste in care nu ai nici pic de entuziasm.

În tradiția samanica, acesta este primul pas pentru a ajunge la rădăcinile ranilor ce proiecteaza o viața grea ( relații de cuplu dezechilibrate, bani ce vin greu în viața ta, tipare repetitive pe care oricat de mult ai încerca sa le solutionezi prin terapie vorbită acestea nu se termina, realitatea ta fizica nu se schimba nicicum)

In momentul in care iluminam chakrele, ne asigurăm ca nu mai captam alte energii mai grele . Este ca un pansament pe care il punem abia după ce am curatat tot ceea ce nu ne mai folosește.

Sesiunea durează 60-80 de minute

Costul unei ședințe este 300 de lei și după sesiune vei primi un raport detaliat despre ce se afla concret în câmpul tău luminos, ce blochează sa mergi mai departe pe cel mai înalt destin al tău și ce ai de facut dupa sesiunea noastra (vei primit bonus si o practica, un video).

Ramona Şerbănică
CITIRE CAMP ENERGETIC
Sesiunea durează 30 de minute
  • Preț 150 lei

Vom avea o mica discutie în care voi scana campul tău luminos. Voi fi cu atenția în plan energetic dar și la tine, în plan fizic . După discuție îți voi transmite un raport în care îți voi spune ce blocaje ai în acest moment, ce ai din trecut încă nerezolvat și care este soluția de care ai tu nevoie sa poti merge mai departe pe drumul tău cu usurinta, către destinul tău cel mai înalt.

Vei primi bonus din partea mea și o practică pe care tu o poți face în ritmul tău.

crează pagina produse sau servicii cu ZenatsticArts Pro

Astrologie cu TÜNDE MÁRTON

Din tot timpul umanitatea a admirat stelele și ne-am pus multe întrebări. Ce ne rezerva stelele? Cum ne influențează activitatea de zi cu zi? De ce, cum, când… află de la astrologul de serviciu

ASTROLOGIE

Evaluare medie: 5.0 din 5 (4 voturi)
5 stele
4
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
O stea
0
Elena
Dan N

De la suflet la suflet

Pe Ramona am cunoscut-o într-o perioada complicata a vieții mele, dar a fost momentul potrivit sa apară. A dăruit fără reținere cât a simțit ca poate și a fost mai mult decât ma asteptam într-o singura ședință, a încurajat și a pus semnele de punctuație la locul lor astfel încât lucrurile sa capete sens și pentru mine.
Este o bucurie și sunt recunoscatoare ca am avut șansa să o cunosc. Îți mulțumesc, Ramona! 💜

53 de ani acum
Ancuța
Dan N

Te recomand din inima

Intalnirea cu Ramona a fost ca o calatorie in Bali. Zau asa!
O pace si o conexiune cu tot ce reprezinta Divinitatea. In timpul sesiunii totul a curs in flux si am simtit in tot corpul fizic ceea ce se lucra. Sunt in a doua zi de dupa intalnire, iar frecventa energetica e mai inalta. Multumesc ca esti🥰

53 de ani acum
Dan
Dan N

O experientă unică. Mulțumim Ramona

O experientă unică, o claritate extraordinară, un fenomen pe care l-am împărtășit cu Elena în același timp, faptul că vizualizam înainte ca cuvintele Ramonei să ne ghideze, am fost invitați in Spațiul Sacru al șamanului și ne-am conectat dincolo de fizic, atemporal. Mulțumim Ramona Şerbănică pentru aceasta experiență.

53 de ani acum
Ioana
Dan N

Ceva ce nu ai parte in fiecare zi la orice colt de strada!

Sunt foarte multumita de ceea ce am realizat la sedinta cu Ramona, o sedinta castigata la un concurs, dar care mi-a deschis sufletul si mintea, dincolo de ceea ce credem si putem vedea cu ochiul liber, a-si scrie mai mult dar ce prea mult strica, asa ca o recomand cu mare, mare drag! Nu ai cum sa dai gres cu un astfel de om. Voi mai apela la senditele tale in viitorul cel mai apropiat. Iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si sa oferi tuturor claritatea pe care mi-ai oferit-o mie astazi!

53 de ani acum

Recuperarea Sufletului cu Ramona Serbanica recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.