MILENA GRIGORE

Milena Grigore

Autor Pagina FB Recenzii

Bun venit!

Aceasta este pagina mea de servicii.

vizitează pagina mea de profil

Vezi interviul cu Milena Grigore de la Realiniera Sufletului pentru platforma ZentasticArts România.

Servicii - Sedinta Realinierea Sufletului
Sedinta Realinierea Sufletului
300 de lei

In aceasta sedinta acoperim principalele caracteristici ale Planului tau Divin al Sufletului, precum și grupul de origine al Sufletului, vibrația Sufletului, setul de abilități în care Sufletul este specializat și sentimentul de conectare cu Sinele vostru Superior.

  • cine esti tu la nivel de Suflet
  • care este centrul tau energetic si darurile tale divine
  • ce blocaje, restrictii si pattern-uri negative ai, atat din viata aceasta cat si din vietile anterioare si cum le eliberam din matrita sufletului tau
  • cum poti crea abundenta in viata ta

Vei afla cine esti la nivel de Suflet, si cum poți folosi cel mai bine darurile sufletului tău pentru a duce viața pe care ți-o dorești. Vei avea o mai bună înțelegere a ta si a ablilitatilor tale.

Vei afla ce tipare si blocaje karmice negative ai care iti afecteaza in continuare viata de zi cu zi. La sfarsitul sedintei voi face o curatarea energetica a acestor tipare si blocaje care iti va permite o claritate si limpezire mentala si emotionala.

Descoperirea blocajelor karmice este necesara in calatoria de descoperiere interioara si vindecare de sine pentru a te realinia cu cine esti la nivel de suflet și pentru a crea mai multă abundență în viața ta. Înțelege cine ești ca ființă divină și pregătește-te să pășești în puterea ta spirituală!

Sedinta se va tine pe Zomm/ Facebook. La sfarsitul sedintei vei primi un e-mail cu linkul înregistrării și o tena de acasa cu transmutare personalizată a energiei de 21 de zile

Servicii - Sedinta Coaching lunar
Sedinta Coaching lunar
150 de lei

Sedinta de coaching lunar pentru a vedea cum implementam noile alegeri si tipare de viata pozitive,unde intampinam rezistenta si cum le putem depasi.

Aceasta optiune este disponibila doar pentru cei care deja au facut sedinta de Realiniere a Sufletului.

Servicii - Sedina Mama si Copilul
Sedina Mama si Copilul
450 de lei

Asa cum este important sa cunoastem cine suntem noi la nivel de suflet tot la fel de important este sa stii cine este copilul tau , ce daruri are si ce misiunea personala pentru a putea sa-l intelegi mai bine si sa il susti in tot ceea ce are nevoie.

Multe dintre noi stim din propie experienta cum parintii nostri ne fortau catre o cariera despre care ei considerau ca ne va aduce abundenta. Si oricat de bine intentionati erau. ce isi doreau ei nu se potrivea cu expresia noastra divina. Asta a dus la certuri, rupturi, sau si mai rau la acceptarea jobului dorit de ei, dar care ne facea pe noi nefericite... Si acesta este doar una din situatiile ce pot aparea.

Servicii - Sedinta Intuitia Banilor si abundenta
Sedinta Intuitia Banilor si abundenta
150 de lei

Suntem fiinte multidimensionale si tot ce se intampla in viata noastra, toate circumstantele noastre de la contul in banca, stadiul afacerii, relatia cu partenerul, sanatatea si casa noastra sunt o oglinda a starii noastre vibrationale la nivel mental, emotional si energetic.

Daca te simti atras de aceasta sedinta inseamna ca ai nevoie de ajutor in a deslusi unde este dezalinierea , ce convingeri, tipare si programe ai creat de-a lungul vietii legate de bani cu cum te influenteaza si acum.

Degeaba incerci sa atragi abundenta in viata ta ,daca undeva in fiinta ta este o vibrație care nu este aliniata cu intentia ta. E ca si cand incerci sa construiesti o cladire cu materialele nepotrivite.

Si oricat am dori sa aducem abundenta in viata noastra, este greu sa atragem acesta energie cand noi suntem disfunctionali. E ca si cand incerci sa construiesti o cladire cu materialele nepotrivite.
Tot ce este prezent in viata ta este o reflectia a ta , si se potriveste cu vibrația ta.

Ceva ce nu este aliniat cu noi , nu poate sta in viata noastra.

Servicii - Sedinta Misiunea Personala si Antreprenoriatul
Sedinta Misiunea Personala si Antreprenoriatul
200 de lei

Ne dorim sa facem ceva dar nu stim exact ce.Simtim ca suntem mai mult decat angajati pentru o companie si parca vrem sa incepem ceva doar al nostru.

Dar ce te faci cand simti ca esti bun la mai multe lucruri si te atrag mai multe domenii. Iti place sa scrii, dar sa si pictezi. Ai face si psihologia ca vezi ca oamenii vin la tine si iti povestesc toate problemele si dai sfaturi foarte bune.

Aceasta sedinta te va ajuta sa vezi care dintre talentele tale, darurile tale divine iti vor aduce abundenta si care va ramane la stadiul de hobby. Si care sunt pasii de urmat pentru a aduce totul de la stadiul de idee la stadiul de Afacere de Succes si reusita in Misiunea Personala

Servicii - Sedinta Realiniere Tu si El
Sedinta Realiniere Tu si El
500 de lei

Sedina de realinerea sufletului pentru tine si partenerul de viata.
Este important sa te cunosti pe tine dar si pe cel cu care iti imparti viata. Multe dintre problemele de cuplu apar din faptul ca nu il intelegem pe cel de langa noi, din comunicarea toxica si asteptarile nerealiste pe care unul sau celalalt le au.

Practic suntem atat de neintelesi de partener dar si noi la randul nostru nu intelegem partenerul. Si aceasta se intampla pentru ca nu ne cunoastem pe noi suficient de bine, nu il intelegem pe cel de langa si nu stim de unde sa incepem sa ne iubim si sa ne apreciem cu adevarat.

Stiti expresia cu ... "Pune un peste sa zboare si acesta va esua, dar lasa-l in apa sa innoate si ca excela?" Asa si cu noi...Fiecare din noi are un dar divin care este esenta Sufletului nostru. Unii sunt buni in comunicare, altii au idei si planuri inovatoare dar nu resuesc sa se puna in aplicare. Altii sunt foarte buni pe structura, oridine si organizare.

Sedinta de cuplu, te va ajuta sa te intelegi si sa te cunosti pe tine cat si pe partenerul de viataa profund, la nivel de suflet. Iti va scoate la suprafata rani, tipara karmice si blocaje care te fac sa reactinoezi si sa gandesti intr-un mod care nu este aliniat cu tine.

Vom analiza si vindeca impreuna aceste tipare atat pentru tine cat si pentru partenerul tau si vom elibera tot ce nu este aliniat cu expresia voastra divina.

Servicii - Sedinta Realiniere Copii
Sedinta Realiniere Copii
300 de lei

Este important sa ne crestem copiii stiind exact cine sunt ei la nivel de de suflet si de ce se comporta cateodata intr-un mod pe care noi nu il intelegem

Stiti expresia cu ... "Pune un peste sa zboare si acesta va esua, dar lasa-l in apa sa innoate si ca excela?" Asa si cu copii nostri..Fiecare din noi are un dar divin care este esenta Sufletului nostru. Unii sunt buni in comunicare, altii au idei si planuri inovatoare dar nu resuesc sa se puna in aplicare. Altii sunt foarte buni pe structura, oridine si organizare.

Fricile, trairile, emotiile si reusitele sunt subiective pentru fiecare dintre noi. Asa si pentru copilul tau. Daca unii sunt de mici independenti si dormi singuri in camera, iar altii par atsati de piciorul tau, te asigur ca exista o explicatie in cine sunt ei la nivel de Suflet si ce blocaje au.

In momentul in care reusim sa ii intelegm cu adevarat, si sa ne intelegem pe noi, atunci totul devine mai usor.
In aceasta sedinta acoperim principalele caracteristici ale Planului Divin al Sufletului, precum și grupul de origine al Sufletului, vibrația Sufletului, setul de abilități în care Sufletul este specializat și sentimentul de conectare cu Sinele Superior.

  • cine esti copilul tau la nivel de Suflet
  • care este centrul energetic si darurile tale divine
  • ce blocaje, restrictii si tipare-uri negative are, si cum le eliberam din matrita sufletului.

La sfarsitul sedintei voi face o curatarea energetica a acestor tipare si blocaje care ii va permite o claritate si limpezire mentala si emotionala.

Descoperirea blocajelor karmice este necesara in calatoria de descoperiere interioara si vindecare de sine pentru a realinia cu cine este la nivel de suflet .

Servicii - Sedinta Blocaje si Tipare Karmice
Sedinta Blocaje si Tipare Karmice
150 de lei

Pentru cei care simt nevoia sa faca sedinta de Realinierea Sufletului in 2 parti am creat aceasta optiune.
A 2- a parte este sedinta de Blocaje.

In aceasta sedinta acoperim principalele caracteristici ale Planului tau Divin al Sufletului, precum și grupul de origine al Sufletului, vibrația Sufletului, setul de abilități în care Sufletul este specializat și sentimentul de conectare cu Sinele vostru Superior.- cine esti tu la nivel de Suflet.- care este centrul tau energetic si darurile tale divine.

Sedinta Misiunea Personala si Profilul Sufletului

Aceasta Sedinta reprezinta prima parte din Realinierea Sufletului si acopera cine sunteti voi la nivel de suflet, care sunt darurile vostre divine, energia specifica voua prin care va creati realitatea si grupul de Suflete din care faceti parte

Servicii - Sedina Reconectarea cu Sinele Divin
Sedina Reconectarea cu Sinele Divin
111 de lei

Aceasta sedinta are o parte teoretica si o parte practica de mediatie ghidata de curatare folosind energia Shamballa. Dupa curatare facem drumul invers procesului de intrupare si ajungem in Sinele Divin.

creaza pagina produse sau servicii cu ZenatsticArts Pro

Banner
Evaluare medie: 5.0 din 5 (23 voturi)
5 stele
23
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
O stea
0
Emilia
Dan N

Milena este minunata

O experienta profunda, armonioasa, deschizatoare de perspective noi. Conexiune instanta si frumoasa. O recomand oricui are nevoie de o lumina calda, fara judecata.

53 de ani acum
Georgia
Dan N

Milena Minune

Am avut o experienta minunata cu Milena, fara sa stie nimic despre mine, mi-a povestit practic viata mea si mi-a confirmat lucruri pe care simteam ca le stiu , dar de care inca nu eram sigura. Un om cald si minunat care cu adevarat iti aduce realiniere in suflet! O recomand cu drag!

53 de ani acum
Roxana
Dan N

Milena - te conduce pe calea ta

Am avut o experienta minunata si unica in sesiunea de Realiniere a Sufletului cu Milena. Mi s-au confirmat multe si am aflat multe altele noi despre mine, A fost o experienta revelatoare, intr-un cadru si o energie calde si armonioase.
O recomand din inima pe Milena!

53 de ani acum
alexandra
Dan N

Milena zana mea

Milena-numele asta fermecator te duce catre o fiinta de-a dreptul magica, zana cu bagheta magica.Acest suflet nemarginit,deschis si acolo mereu pt tine, ma ajuta de fiecare data cand dau de greu,si ce sa vezi imi vorbeste din mine despre mine.Cuvinte prea putine pt cat esti si ce esti.Iti multumesc inca o data Milena!love you.

53 de ani acum
Daniela
Dan N

Esti magică!

Cuvintele sunt prea puține pentru a imi exprima toată mulțumirea si recunoștința față de tine. Ședința cu tine, m-a ajutat sa ma cunosc si mai bine si tot o dată mi-a confirmat unele lucruri care in sinea mea le simțeam, doar că nu aveam o explicație atât de clară. Foarte interesant, cum de-a lungul vieților ne creăm tipare si limite si ne întrebăm de ce ni se întâmplă asta si asta. Dar pentru ca Universul este îngăduitor, ne-a trimis-o pe Milena, un suflet cald, blând si iubitor de oameni, pentru a ne ajuta în dezvoltarea noastră.
Iti mulțumesc enorm suflete! ❤️

53 de ani acum
Andreea
Dan N

Imbratisari!!!

Am 37 de ani, greu ma mai impresioneaza ceva si cand crezi ca ai aflat cam tot ce era de aflat despre tine…zbang…vine Milena si iti pune oglinda in fata si te citeste ca pe o carte deschisa.Lucrurile pe care le stiai deja despre tine devin, dintr-o data, intrebari si raspunsuri in acelasi timp. Lucrurile pe care nu le stiai, devin piesele de puzzle de care nici nu erai constient ca lipsesc…ba mai mult, se imbina atat de bine si te transforma instant, iti ofera acces la ceva ce nici nu aveai habar ca exista in tine si incepe metamorfoza.
Au trecut 9 zile de la sesiunea cu Milena si de atunci zilnic ma minunez de schimbarile constiente din viata mea. De felul in care simt si vad tot intr-o lumina noua. felul in care ma vad si ma simt pe mine! Lucrurile pe care sufletul meu le stia deja, dar mintea le bloca. Revelatiile zilnice, perspective schimbate, puterea, iubirea, linistea, schimbarea care vine fara efort. Imi este greu sa exprim in cuvinte exact ce aduce Milena, trebuie fiecare sa simta pe „pielea lui”.
Vesnic recunoscatoare!
O recomand din tot sufletul. O recomand si celor care nici nu cauta raspunsuri, o sa fie uimiti. O recomand si celor care sunt doar curiosi, o sa ramana cu o experienta pe care nu o vor uita niciodata.
Multumesc, suflet drag!

53 de ani acum

Recomand. Macar o data in viata

Cand am vazut ochii Milenei si am privit dincolo de fizic, am vazut parti din mine. Am inteles in urma sesiunii de unde vin si care-s provocarile mele, am inteles ce ma blocheaza acum si perspectiva ei diferita, dar totusi atat de explicita si blanda m-a facut si mai curioasa de tot ceea ce reprezinta nevazutul.
As discuta ore-n sir cu ea…mi-e familiara, are o anume calmitate, combinata cu fermitate, care vine din propriul ei proces asumat si se simte atat de sustinator.
Recomand, vine si cu practica de curatare, ceea ce completeaza puternic procesul.

53 de ani acum
alexandra
Dan N

Atelierul celor 6 usi m i n u n a t !

Atelierul celor 6 Uși a fost o experienta de neuitat pe care vreau sa o repet.
Au fost 4h de momente pline de trairi de bucurie, plenitudine, acceptare, impacare, liniste, sentimentul ca sunt suficienta, ca sunt iubire.
De-a lungul celor 4 meditatii am avut parte de cele mai frumoase trairi, confirmari pt ce stiam deja, aspecte la care trebuie sa mai lucrez, sa mai slefuiesc, de asemenea am avut parte de intalniri pe care macar o data intr-o viata vrei sa le ai.
Pentru toate acestea, Milena iti multumesc si te pretuiesc!

53 de ani acum
Bianca Jones
Dan N

Extraordinar

Pe Milena o știu de pe platforma ZentasticArtsPro, de unde facem amândouă parte. La primul atelier m-am înscris din curiozitate, nu știam la ce să mă aștept.
Am participat la 2 ateliere cu Milena, la atelierul de realiniere a sufletului si la atelierul celor 6 uși. De abia aștept să particip la următorul.
Cuvintele nu pot exprima experiențele avute… atât de multe trăiri, conștientizări… ambele ateliere m-au ajutat foarte mult să mă cunosc mai bine, și în același timp să înțeleg de ce reacționez în anumite feluri, ce tipare, ce blocaje am.
Drumul este greu până ajungi în punctul în care decizi că vrei să lucrezi la tine, să devii o versiune mai bună a ta.
Odată luată această decizie, îți recomand cu mult drag și încredere să o alegi pe Milena să îți fie alături în această cale a transformării. Îndrăznește, nu vei regreta!!

53 de ani acum
Sanda
Dan N

Suflet călăuzitor

Aș putea să spun atât de multe și tot nu ar fi de ajuns! Milena e exact sufletul care îți călăuzește pașii dacă îndrăznești să apelezi la ea, omul care te surprinde cu energia ei și îți aduce în față lucruri pe care singur nu reușesti să le descoperi! Ești minunată, mulțumesc suflet minunat!

53 de ani acum
Csatlos Andreea
Dan N

Binecuvantare

„Atelierul celor 6 Uși” a venit ca o completare la ceea ce am trăit cu o săptămâna inainte intr-un retreat spiritual…Milena e o intreaga enciclopedie pe picioare🥰😍am absorbit ca un burete fiecare cuvant, fiecare expresie sau gest, e incredibil in ce fel m-a captat cu energia ei si cu vocea calda.
Cat despre Atelier, a fost o experienta pe care am de gand sa o repet pentru ca de fiecare data cand revin asupra unei meditatii mai gasesc solutii care sa ma ajute, mai constientizez ceva, ma mai surprinde una alta🤩🤩🤩
💓Va recomand cu caldura orice interactiune cu Milena…va poate aduce doar beneficii!!!

53 de ani acum
Irina
Dan N

Confirmarea de care ai nevoie

Well, recunosc, mi-a luat un pic mai mult sa ma hotaresc sa scriu un review pentru ca eu sunt mai toma necredinciosul si am vrut sa astept putin sa vad cum se aseaza lucrurile :-”
Acum imagineaza-ti ca treci printr-un proces de cautare de raspunsuri pentru chestiile care ti se intampla in viata ta. Imagineaza-ti ca ajungi in punctul in care poate stii tu ceva, dar nu stii daca stii bine. Si imagineaza-ti ca vine Milena si iti spune „pai de aia ti se intampla x si y si z” si in timp ce vorbeste tie iti pica o gramada de fise si brusc iti intelegi pana si prostul obicei de a spune Nu multumesc, cand tu poate chiar ai nevoie de lucrul ala.
Milena iti multumesc mult si ma bucur tare tare ca ne-am ciocnit 😀

53 de ani acum

Oglinda Sufletului Tau!

Pe Milena am cunoscut-o odata cu Zentastic Arts, dar a fost chimie la prima „atingere”. Cand am facut prima sedinta, nu stiam la ce sa ma astept, dar m-am dus cu toata increderea si deschiderea. Sufletul meu stia ca de acolo se vor limpezi toate lucrurile, de acolo voi primi toate raspunsurile. Iar sesiunea despre fiica mea a fost ceva revelator. Am cautat mult explicatii pentru anumite comportamente care nu aveau ecou in realitate, in planul fizic. Manifestari care nu aveau nicio legatura cu aceasta lume si-au gasit definitia in sedinta cu Milena. Ceea ce m-a bucurat poate cel mai mult a fost ca am reusit sa imi inteleg fetita mai bine decat as fi putut sa o fac vreodata si, cu aceasta ocazie, am facut cunostinta cu Sufletul ei intr-o maniera divina. Multumesc cu recunostinta pentru tot, Milena!

53 de ani acum
Anita
Dan N

Magica

Helló
Deși, nu cred ,ca mai are nevoie ,😊 majoritatea voastră cred ca știți ce o minune magica este Milena Cornelia Grigore ,totuși o recomand din tot sufletul.
Azi, am avut o intilnire cu Milena,o minune de doamna,nu cred ca exista un cuvânt potrivit pentru a o descrie .Pe lângă harul,talentul ,și magia existenta în ea la superlativ ,este o persoana fantastica . Nu cred sa fi întâlnit în viața mea o persoana mai minunata.
Deși, am fost nevoită sa întrerup întâlnirea noastra (care cu siguranță am sa o repet😊)mă simt minunat. Simt o pace ,o liniște pe care demult nu am simțit-o și de care am avut deja prea mare nevoie. Este magic sa ți se spună atâtea lucruri și sa Îți deschidă ochii asupra multor lucruri pe care le simțeai dar nu le înțelegeai. Încurajarea, puterea și liniștea care am primit-o îmi este absolut ca un colac de salvare .
Îți mulțumesc draga mea ca exiști și ca ai intrat în viața mea😘🙏.
Știți, după discuția cu ea, imediat am pornit spre acasă ,pe drum îmi răsuna vocea și cuvintele ei, și deși îmi spunea lucruri triste ,în urma cărora îmi dădeau lacrimile ușor ,eu totuși simțeam o fericire maxima ,un sentiment înălțător pe care nu l-am simțit demult. Chiar dacă mai e „de lucru la mine ” deja știu ca sunt pe drumul bun ,drum la care a pornit un om diferit de cel care am fost azi dimineață.

Mulțumesc Mulțumesc Mulțumesc Milena

53 de ani acum
Balan Alicia Catalina
Dan N

Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc

⭐⭐⭐⭐⭐ Plus încă 5 stele 🙏
Frumusețea omului care este o puteți vedea cu toții, însă Milena Cornelia Grigore este mult mai mult de atât 🤗.
Dacă deja ai conștientizat anumite lucruri, omul ăsta frumos îți confirmă că este ok să fie așa, iar dacă nu ai conștientizat tot, vine și îți relevă informații noi. Eu aveam nevoie să îmi confirme cineva că ceea ce mi se întâmplă nu e „defectare”, din contră, am intrat în service să dau jos tot până la vopseaua originală.
Mă bucur enorm să te cunosc și sunt recunoscătoare pentru ședința avută! Mă bucur pentru tot ce mi-ai transmis și sunt recunoscătoare că am identificat unde am de lucru cu mine!
Mulțumesc pentru tot 🙏, Milena!

53 de ani acum
Dan
Dan N

O experienta deosebita

Experiența unei ședințe cu Milena Grigore, chiar și in mediul online este cu impact. Dacă ai impresia ca ști la ce sa te aștepți, ei bine, tine minte gândul de la începutul ședinței și compara-l mai apoi cu gandurile, emotiile, aha moments de la sfârșitul ședinței.
Personal, am fost uimit de anumite informații pe care le-am discutat cu Milena. Multumim.

53 de ani acum
Magda
Dan N

Magie pura

Am ajuns pe grupul Zentastic la invitatia prietenei mele Marieta, intr-un moment in care eram complet debusolata. Acolo am vazut-o pe Milena, iar astrele s-au aliniat pentru amnadoua si am avut o sedinta cu ea de realiniere mai devreme decat am crezut amandoua. M-a citit din toate punctele de vedere, mi-a dat o energie fantastica, iar cei care m-au vazut in ziua aceea au zis ca sunt mai luminoasa. In saptamana respectiva, avusesem pulsul 140, iar sub medicatie nu am reusit sa il scad sub 100; chiar si in mod normal il am undeva in jur de 90. Dupa sedinta cu ea, pulsul meu a coborat la 74. A fost magic, i-am scris imediat, si mi-a confirmat ca a pus ceva acolo la inimioara fara ca eu sa stiu. Si acum, la o saptamana de la sedinta pultul meu este in limite normale. Iti multumesc Milena pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si abia astept sa continuam calatoria noastra. Am sa te recomand cu multa caldura si incredere! Multumesc!! Esti magica!

53 de ani acum
Oana Barcan
Dan N

MULȚUMESC!

Recomand călduros! Milena m-a ajutat foarte mult, chiar face minuni. Încercați, nu aveți nimic de pierdut, doar de câștigat o experiență minunată, o nouă viziune de viață, de tine… De tot ceea ce te înconjoară și nu puteai percepe. Ajuta mult acest OM! Mulțumesc!!!

53 de ani acum
Magdalena
Dan N

Surprinzator si f placut

Am apreciat la Milena deschiderea, claritatea si acuratetea celor spuse in timpul sedintei. Am putut astfel privi si din alte unghiuri anumite situatii si mi-a completat piese lipsa dintr-un puzzle la care lucram de ceva timp :).
Multumesc Milena.
Abia astept si urmatoarele intalniri.

53 de ani acum
Tudor Rucsandra
Dan N

Minunat

A fost divina intalnirea cu Milena. Am aflat multe lucruri si am inteles la fel de multe. O sa incem o reanalizare a mea insusi si am sa iau calea luminata.
Multumesc cu recunostinta!❤️

53 de ani acum

Minunat

Sedinta cu Milena a fost spectaculoasa. Am ajuns sa ma cunosc mai bine pe mine, sa imi dau seama unde am de muncit cu mine si sa fie bine. Dupa sedinta Milenei mi-am pus o mie de intrebari, motiv si pt care am intarziat atat de mult cu acest feedback, intrebari la care usor usor incep sa raspund, deci sedinta a fost un succes total:). s-au deblocat anumite aspecte care nu se lasau nicicum „descuiate”, si de abia astept urmatoarele workshopuri pe care le va organiza 🙂

53 de ani acum
Tünde
Dan N

O experiență unică!

In viață nimic nu este întâmplător, nici întâlnirea mea cu Milena nu a fost întâmplătoare.
Milena este o persoană caldă, minunată şi deosebită.
Pentru mine şedința cu ea a fost revelatoare, cu multe conştientizări. Am aflat de unde vin, lucrurile pe care trebuie să le rezolv şi să le eliberez, dar cel mai important aspect, am aflat că trebuie să rezolv acea parte cu tata, pe care eu o credeam rezolvă.

Milena dragă mă bucur tare mult să te cunosc. Îti mulțumesc cu recunoştință şi iubire!❤

53 de ani acum
Enache Adriana
Dan N

Magie

Bună Milena inca de prima data când am vorbit cu tine la telefon am simtit ca o unda de energie care mi-a cuprins fiinta și ma bucurat enorm Ședința cu tine am simțit-o si trăit-o la cote maxime din punct de vedere energetic și spiritual și te recomand tuturor celor care au nevoie de ajutor În legătură cu cercul de Kundalini am ascultat înregistrarea si pot afirma cu tarie ca este fenomenala de la început pana la sfârșit, iar meditatia este WOU Aceasta călătorie care am început-o împreună este magica și folositoare pentru noi toți care am decis sa ne vindecam rănile, trăirile, emoțiile tot ce ne doare și ne apasă sufletu și nu ne lasă să trăim în iubire Iti mulțumesc pentru tot inger minunat

53 de ani acum

Realinierea Sufletului cu Milena Grigore recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.