PureNature

PureNature

Autor Pagina FB Recenzii

Bun venit!

Aceasta este pagina de prezentare.

vizitează pagina de profil

Vezi interviul cu Reli si Feri de la PureNature pentru platforma ZentasticArts România.

Categorie Produse - PureNature
Uleiuri esențiale
30.5-1509 lei

Uleiurile noastre esențiale sunt 100% pure și naturale, cu înalt grad terapeutic, din plante certificate BIO sau culese din sălbăticie, la prețuri etice.
Din 1988 Fiore d’Oriente colaborează cu distilerii de familie din întreaga lume, care păstrează nealterat meșteșugul autentic al distilării tradiționale la abur.

  • Preț: de la 30.5 lei la 1509 lei
Categorie Produse - PureNature
Uleiuri purtătoare
30-144 lei

Uleiurile purtătoare Fiore d’Oriente, cu tradiție din 1988, sunt uleiuri vegetale presate la rece exclusiv din plante provenite din agricultura ecologică, certificate BIO.
La PureNature poți alege dintr-o gamă variată de uleuri vegetale cu proprietăți terapeutice, care completează perfect acțiunea uleiurilor esențiale.

  • Preț: de la 30 lei la 114 lei
Categorie Produse - PureNature
Bețișoare parfumate
27-156 lei

Bețișoarele Fiore d’Oriente sunt produse manual în India în prima manufactură din lume certificată Ecocert Franța, din ingrediente 100% naturale: pulberi de rășini și plante aromatice, uleiuri esențiale și miere, respectând fazele lunii și rețetele vedice vechi de peste 400 de ani.
Alege din gama variată și oferă-ți cea mai rafinată experiență de aromaterapie! Pe lângă miros ele sunt capabile să ridice frecvența spațiului tău pentru a-ți îmbunătăți starea și a-ți fi alături la activitățile favorite.

  • Preț: de la 27 lei la 156 lei
Categorie Produse - PureNature
Aromaterapie pentru echilibrul chakrelor
29-378 lei

Chakra în sanscrită înseamnă roată și exprimă faptul că forța vitală se învârte în interiorul tău, prin cei 7 centri din corp, denumiți chakre. Fiore d'Oriente, după mulți ani de cercetare și experiență practică, a creat un sistem complet pentru echilirarea Chakrelor cu produse de aromaterapie 100% naturale și alte remedii holistice.

  • Preț: de a 29 lei la 378 lei
Categorie Produse - PureNature
Rășini și lemne prețioase
19-86 lei

Practică cele mai desăvârșite fumigații cu rășini autentice și pure (Tămâie, Smirnă, Styrax negru), lemn prețios de Palo Santo, salvie albă, toate 100% naturale, fără nimic adăugat!
Provin din Arabia, India, America de Sud și sunt recoltate în mod sustenabil, din surse etice!

  • Preț: de la 19 lei la 86 lei
Categorie Produse - PureNature
Ceaiurile și condimente
33-62 lei

Ceaiurile și condimentele Fiore d'Oriente sunt 100% naturale, certificate BIO, din plante culese de pe culmile Alpilor Italieni sau de la poalele munților Himalaya, uscate și ambalate cu mare grijă pentru a păstra intacte calitățile terapeutice.
Un adevărat festin al simțurilor!

  • Preț: de la 33 lei la 62 lei
Categorie Produse - PureNature
Parfumuri naturale
44-307 lei

Dacă te preocupă ca ceea ce pui pe pielea ta să fie fără chimicale, alege parfumuri 100% naturale realizate doar din uleiuri esențiale prețioase, în bază de alcool sau ulei de jojoba.
Sunt un deliciu al simțurilor fiind realizare cu mare grijă, unele fiind păstrate la maturat 36 de luni pentru a-și atinge desăvârșirea.

  • Preț: de la 44 lei la 302 lei
Categorie Produse - PureNature
Îmbrăcăminte lână Merino
45-425 lei

Dacă iubești Natura și vrei să te îmbraci în materiale naturale, alege lâna merino pentru calitățile termice excepționale și pentru durabilitate.
Din 1952 Woolona produce haine 100% merino pentru adulți și copii, la prețuri atractive.
Descoperă-le și tu!

  • Preț: de la 45 lei la 425 lei
Categorie Produse - PureNature
Învață Repirație Conștientă
50-200 lei

Sunt Feri Korodi, fondator PureNature, predau atât Repirație Conștientă, fiind certificat de către profesorul Dan Brule, cât și SunDo, o veche artă Taoistă.
Începe să practici respirația conștientă sau îmbunătățește-ți practica, programează-te la o sesiune online 1 la 1 sau sesiune de grup cu mine.
Programări la telefon 0773786715.

  • Preț: 50 lei (sedinta de grup) până la 200 lei (ședința individuală)

crează pagina produse sau servicii cu ZenatsticArts Pro

Interesat de misterele Tarotului? Click pe banner. Magdalena Drăgan prezintă Tarotul – Adevarul ca Poveste. Vezi cele 22 Arcane Majore din Tarot, cei 22 de pași ai sufletului.

Categorie Tarot
Evaluare medie: 5.0 din 5 (3 voturi)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
O stea
0
Alicia Catalina
Dan N

Divine 🙏🌸

Am așteptat cu mare nerăbdare să pot scrie câteva cuvinte care sper să releve ceea ce reprezintă Pure Nature 🍃pentru mine! În primul rând bețigașele nu se compară cu nimic de pe piață sau cu ce utilizam înainte. Vin cu un plus care se pune direct pe inimă 💚!
Uleiul esențial chiar a fost esențial! A rezolvat o problemă ce devenea deja cronică. Și au contribuit și săpunurile💚. Știți vorbele acelea din reclame? „Acest produs face exact ce scrie în descriere, am simtit efectele imediat…”
Chiar face!
Recunoscători pentru că sunteți și aveți soluțiile potrivite pentru noi 🙏!

53 de ani acum
Andreea
Dan N

Indragostita de produsele voastre!

Recomand cu mare drag orice de la voi. Sunt recunoscatoare ca v-am descoperit si va multumesc pentru produsele minunate si naturale pe care le aduceti in fata noastra. Folosesc produsele voastre constant si au devenit un ritual in familia noastra. Sunt la a treia comanda si cu fiecare comanda noua de abia astept sa descopar alte minunatii de la voi.
Multumesc.

53 de ani acum

Ceaiuri extraordinare

M-am delectat cu multe produse de la PureNature, dar azi amintesc de ceaiuri și trebuie să recunosc faptul că am și câteva favorite.
Am renunțat la cafea după mai bine de 20 de ani după ce am încercat ceaiul Balsamic acum 2 luni.
A devenit unul dintre ceaiurile favorite. Focus și GoodNight sunt alte doua ceaiuri delicioase.
Digest este un ceai pe care il consider ciudățel, are un gust diferit de celelalte, interesant.
Recomand.

53 de ani acum

PureNature recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată.