Numerograma zilei 8 August 2022

Adriana Tocaciu – Interpretam numerele pentru aceasta zi

ZentasticArts România — Numerologul nostru, Adriana Tocaciu, ne spune asa:
8.8.2022
Atât de ciudată este matrița zilei de azi, încât nu găseam o poză pe care să o atașez. La fix am regăsit acest filmuleț, pe care vă îndemn să-l urmăriți până la final.
Energie și responsabilitate din plin avem azi. Toate cifrele din matrița zilei sunt de Vibrație feminină; cele masculine lipsesc, ceea ce înseamnă o manifestare extremistă in domeniile pe care ele le reprezintă.
Elementele zilei sunt de apă și de pământ. Apa hrănește pământul și-l face să rodească. Dar dacă este in exces, îl transformă in noroi și-l poate face chiar să o ia la vale. Deci mare atenție la cantitate azi, din orice. Păstrați măsura!
Nu mai țineți cont atât de mult de “ce zice lumea” și luați-vă deciziile in funcție de ceea ce simțiți voi. Dacă nu sunteți siguri că e calea bună cea aleasă de voi, cereți îndrumare de la divinitate, de la Sinele vostru. Și tăceți mult, ca să puteți auzi ce vi se transmite.
Nu uita, omule: POȚI ORICE!”


Adriana Tocaciu : Îți ofer numerologia ca instrument de cunoaștere și autocunoaștere. Dacă ai curiozitatea să te uiți la tine, ori poate simți să afli cum poți deveni mai împlinit, sunt aici pentru tine!
Vezi Profil FacebookCategorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.