Numerograma zilei 25 August 2022

Adriana Tocaciu – Interpretam numerele pentru aceasta zi

ZentasticArts România — Numerologul nostru, Adriana Tocaciu, ne spune asa: Numerograma zilei 25 August 2022

25.8.2022
Pentru că ziua de azi are Vibrația interioară 7, adică-printre altele – analiză și înțelepciune, mi-a luat mai mult timp conceperea textului.
Și pentru că am vrut să vă las un pic in așteptare, să văd dacă vă lipsește analiza mea 😃
De foarte multe ori luăm ceea ce fac alții pentru noi drept ceva ce ni se cuvine. Ne-am obișnuit așa. Să primim. Dar oare și apreciem ceea ce primim?
Doi vectori din matrița zilei de azi sunt foarte încărcați: trecutul și socialul. Stăm cu mintea in trecut, deși..la ce ne ajută? “As fi putut face, zice…etc”. Bun, nu ai făcut-o, de ce nu o faci ACUM? ( Răspunde-ți ție)
Vrem, fir-ar să fie, să impresionăm lumea! Uităm că LUMEA noastră începe cu NOI! Tot vă zic de zile bune : EMOȚII și RELAȚII, RELAȚIA cu MAMA, FEMINITATEA!!! Câți dintre voi ați și lucrat la astea?? Nuu, străduiți-vă mai mult să arătați in afară perfecțiunea voastră, pese-vă să dați ”bine” in exterior. Nu contează că-n sufletul vostru e …..
Până nu ne învățăm lecția și nu ne facem temele nu putem trece mai departe. Testul e aici și revine dacă nu-l treci, mereu mai greu, mereu mai acut. ”


Adriana Tocaciu : Îți ofer numerologia ca instrument de cunoaștere și autocunoaștere. Dacă ai curiozitatea să te uiți la tine, ori poate simți să afli cum poți deveni mai împlinit, sunt aici pentru tine!
Vezi Profil Facebook


Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.