Numerograma zilei 16 August 2022

Numerograma zilei 16 August 2022

Numerolog Adriana Tocaciu Numerograma zilei 16 August – Azi facem ce facem și parcă tot cu gândul la trecut suntem. Avem așa, o nostalgie. Parcă ne îndeamnă curiozitatea să scormonim in trecut. Nu e bine, nu e rău. Anumite relații din trecut se cer reanalizate, cu mintea noastră de acum. Cu totul alte înțelesuri vom găsi, dacă ieșim din judecare. Până la urmă, nu degeaba am trăit ce am trăit.

Numerograma zilei 14 August 2022

Numerograma zilei 14 August 2022

Numerolog Adriana Tocaciu Numerograma zilei 14 August – Sfaturile pe care le dai altora, aplică-le TU. Ca să fii un lider, un exemplu, ieși din pătrățica ta și acceptă că mai sunt încă 359 de perspective pe lângă „punctul TĂU de vedere”. Oare chiar al tău e singurul bun?? Din înțelepciune îți iei puterea. Fii diferit, dar lasă-i și pe ceilalți să fie.

Numerograma zilei 9 August 2022

Numerograma zilei 9 August 2022

Numerolog Adriana Tocaciu Numerograma zilei 9 August 2022 O zi in care vrem să fim solitari, in lumea noastră interioară, dar tumultul social ne absoarbe intr-un vârtej și nu vom rezista singuri!
Ne îndreptăm atenția înspre exterior si cumva intuim azi la un nivel mult mai profund decât de obicei, intuim lucruri sau situații ce ne privesc in mod direct si nu numai, ci ii pot viza si pe alții.

Numerograma zilei 8 August 2022

Numerograma zilei 8 August 2022

Numerolog Adriana Tocaciu – Numerograma zilei 8 August. Atât de ciudată este matrița zilei de azi, încât nu găseam o poză pe care să o atașez. La fix am regăsit acest filmuleț, pe care vă îndemn să-l urmăriți până la final.
Energie și responsabilitate din plin avem azi. Toate cifrele din matrița zilei sunt de Vibrație feminină; cele masculine lipsesc, ceea ce înseamnă o manifestare extremistă in domeniile pe care ele le reprezintă.