Comunitatea Zentastic Arts România a fost fondată la începutul anului 2022 de un cuplu de artiști dornici să strângă în același loc creatori care, asemenea lor, au o latură spirituală profund dezvoltată, lucru care se manifestă și în produsele pe care le creează și în serviciile pe care le prestează.

Elena și Dan, fondatorii Zentastic Arts, au luat contact cu lumea magică și spirituală încă din copilărie. Ani mai târziu, tot ca prin magie aveau să se întâlnească, și să rămână împreună în ciuda tuturor obstacolelor și dificultăților întâmpinate. 

După multe experiențe în diverse practici și sisteme de credințe, timp de câțiva ani s-au resemnat cu gândul că ceea ce ei caută din punct de vedere spiritual, și au cu adevărat nevoie, nu există nici în cărți, nici în comunitățile deja formate în jurul anumitor convingeri spirituale sau religioase. 

De-a lungul anilor, atât activitatea profesională cât și viața de familie le-a îndreptat pașii tot mai mult spre spiritualitate și natură. El, programator și web designer pasionat de culturile chineză, celtică, indiană si amerindiană. Ea, autor și artist vizual cu afinități pentru mitologie, Wicca, simboluri sacre și terapii alternative. Amândoi conștienți și ferm convinși că întreaga existență a tuturor formelor de viață se bazează pe energie manifestată sub diverse forme, cărora oamenii i-au dat nume și încadrări din dorința de clasificare și aparent control.

Mutarea de la oraș la țară a trezit în cei doi un nou nivel de înțelegere în ce privește natura și partea ei spirituală, iar din acel moment au început să capete o nouă perspectivă. 

Din acel punct au început să fie mai receptivi la semnele primite pe diverse căi. Persoane speciale întâlnite, situații, povești de viață, și multe altele, toate păreau să îi îndrepte spre un scop final.

După aproape un an și jumătate, în sfârșit au pus toate piesele de puzzle cap la cap.

Ani de zile văzuseră creatorii de magie răsfirați în mediul online, văzuseră oameni care își doreau cu ardoare să cunoască astfel de creatori, și deseori păreau pur și simplu să treacă unii pe lângă ceilalți.

Așa a luat naștere comunitatea Zentastic Arts. Din dorința de a oferi oamenilor acces facil la creatori spirituali, care transmit în arta/produsele/serviciile lor energia bună pe care o simt atunci când crează, energia care îi definește de la înveliș până la nucleu, și pe care o împart cu cei care au nevoie de ea.