-

Zodia Balanță 23 Septembrie – 22 Octombrie

Zodia Balanță 23 Septembrie – 22 Octombrie

Zodia Balanță începe în 23 Septembrie și se termină în 22 Octombrie. Este prima zodie de toamnă.

Este un semn cardinal, element aer, planeta guvernatoare este Venus. Culori care se potrivesc: albastru, turcoaz, mov, lila.

Balanța este armonia, pacea, rafinamentul, grația, diplomația, simțul artistic, justiția.

Este veșnic în căutarea echilibrului. De aceea viața lor este o răscruce, mereu au de ales între 2 drumuri, 2 lucruri, 2 joburi, 2 situații.

Copilul Balanță este înțelegător, iubește dar la rândul lui are nevoie de afecțiune. Este copilul care îți cere sfatul și îți dă impresia că va face cum spui tu, dar sfârșește prin a face lucrurile cum vrea el. Are gusturi bune, îi place să  primească  haine elegante și frumoase, cărți,  enciclopedii.

Femeia Balanță  este elegantă, diplomată, posedă  un farmec aparte, are gusturi rafinate. Este intelectuală si dorește să  se afirme profesional, ea nu va fi niciodată casnică. Pentru a fi împlinită are nevoie de un partener care să o iubească, să o protejeze și să  o respecte.

Bărbatul Balanță este plin de șarm, manierat, inteligent. Apreciază  frumosul și arta. Este un romantic, îi place să  seducă  dar și să fie sedus. Nu îi plac treburile casnice, cu greu poare fi convins să  ajute în gospodărie.  Bărbatul Balanță nu este adeptul singurătății va avea mereu o parteneră. Este greu de mulțumit.

Balanța este optimistă,  stimulează  foarte ușor starea de bine lăsând impresia că la ei totul este bine și frumos.

Balanța manipulează foarte ușor, spune tranșant punctul de vedere, câteodată se refugiază într-un viciu. Este indecisă și oscilantă.

Balanța trebuie să înțeleagă că  pentru a-și păstra sănătatea are nevoie să fie în armonie și echilibru. Zonele sensibile sunt rinichii, spatele, ovarele, prostata.

Ca meserie i se potrivește lucrul în domeniul justiției, lucrul în domeniul frumuseții și al artei, lucrul în domeniul terapiei de cuplu.

Cadoul potrivit pentru Balanță sunt bijuteriile,  pietrele prețioase, hainele elegante, un parfum de calitate, un vin de colecție.

Balanța are de învățat:

🌸 Curajul. Curajul de a-și schimba viziunea, părerea, convingerile.

🌸 Să decidă.  Să decidă și să își asume responsabilitatea.

🌸   facă  lucrurile la timp. Altfel lucrurile făcute mai târziu vor fi făcute cu un preț mai mare.

La mulți ani Balanțelor!🌸🥰

 


Autor
Tunde Marton

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

3 Comentarii

  1. Andreea Csatlos spune:

    Foarte frumos. Multumesc pentru noile informatii…un singur lucru nu s-a schimbat de cand sunt copil…faptul ca ador cartile ca si cadou🥰❤

  2. Catalina spune:

    Casnica nu sunt, Intelectuala nu sunt, diplomata nu sunt, rafinata nu sunt, dar sunt foarte transanta, chiar deranjant de directa si ador pietrele. Multumesc. Foarte fain articolul❤️🙏🏼❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.