Uranus retrograd, înseamnă schimbare, inovație, înnoire

Din 24 august 2022 până în 22 ianuarie 2023, planeta Uranus este în mișcare retrogradă, în semnul Taurului.

Deja avem patru planete retrograd: Jupiter, Saturn, Neptun și Pluto. Lor li se alătură în 24 august Uranus, iar din luna Septembrie și planeta Mercur.

Atunci când 5-6 planete sunt retrograd avem senzația că viața încetinește, timpul se dilată, parcă ne aflăm într-o altă dimensiune.

Energia Taurului aduce stabilitate, siguranță, confort, bunăstare, iar energia lui Uranus ține de schimbare, progres, evenimente neprevăzute, bruște și surprinzătoare. De aceea, energia lui Uranus în semnul Taurului se va resimți mai intens.

Scopul este schimbarea, înnoirea a tot ce ține de domeniul Taurului: valorile, proprietățile noastre; banii, investițiile; sistemul de valori, valorile spirituale; agricultura, agronomia, alimentația; tradiția; arta, frumusețea, moda; meșteșugurile, tot ce este creat manual; pământul, natura,  Mama Pământ, conectarea cu Mama Pământ.

Rolul lui Uranus este să ne zguduie, să ne facă să ne trezim, să conștientizăm schimbările pe care trebuie să le facem, să gândim și să privim altfel lucrurile, să ne restabilim prioritățile, să ne eliberăm de acele valori și credințe care nu ne lasă să evoluăm.

Este vorba despre rebelul, inovatorul, neașteptatul Uranus care ne adâncește în lecțiile din trecut, ne aduce o reevaluare interioară, o retrospectivă a ceea ce am făcut și nu am rezolvat, învățat, ne face să reanalizăm perioada ianuarie-august 2022.

Putem trece mai ușor peste această perioadă, folosindu-ne de energia lui Uranus pentru a aduce schimbările pe care le dorim în viața noastră.

Știu – văd – constientizez- accept fără teamă, frică, remușcare, schimbarea!

Egoul nostru este pus la încercare, el vrea bunăstare, stabilitate, confort, siguranță, dar Uranus cere și aduce schimbare, progres, înnoire.

Este timpul să renunțăm la trecut rezolvând și eliberând lucruri, lecții care ne țin pe loc și ne trag în jos.

Acum trebuie să ne întrebăm:

💫 Ce trebuie să eliberez, astfel încât să permit noului să intre în viața mea?

💫 Ce este important pentru mine, dar am amânat să fac din lipsă de curaj?

💫 Care este domeniul din viața mea care are nevoie de schimbare, progres, libertate?

 

Uranus retrograd aduce în prim plan relația pe care o avem cu noi înșine, valorile noastre, resursele noastre.

Sufletul nostru este locul unde primim energia lui Uranus. Este puterea care ne face să ne autodepășim, autocunoaștem, să ne realizăm visele, să mutăm munții din loc pentru ce ne dorim cu adevărat.

Uranus retrograd ne îndeamnă să ne ascultăm intuiția, să rămânem deschiși și flexibili, să privim lucrurile din altă perspectivă, să ieșim din confort, siguranță, tiparul tradițiilor, să conștientizăm ce este important pentru noi, să ne schimbăm și să evoluăm.

Schimbarea face parte din evoluția noastră, chiar dacă avem o oarecare frică, teamă, reținere față de ceea ce va veni, totul este pentru binele nostru suprem.

Uranus, planeta ,,trezirii ” ne va ghida și ne va ajuta să ne trezim, să primim și să acceptăm ce ne este menit. Tot ce trebuie să facem este să avem încredere în planul Divin!🙏💖

 

Astrolog Tünde Márton

 

Autor
Playing magic with the rainbow

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

2 Comentarii

  1. Si uite ca acum inteleg, de ce am putut sa las in urma vechiul job acum, si nu mai inainte, de ce in ultimul timp evolutia mea s-a accelerat intr-un ritm ametitor, de ce am putut sa dau drumul la niste lucruri din trecut, acum, si nu mai inainte, si altele, si altele.
    Iti multumesc din tot sufletelul meu pufos pentru ca (ne)scrii si ca ne ajuti sa urcam mai sus si mai sus(ma rog, probabil nu exista sus si jos sau stanga dreapta, dar ai inteles tu 🤭) 🤗🤗🥰🥰

    1. Dragă Irina. Câteodată pentru a schimba ceva în viața noastră sau pentru a ne elibera de ceva trebuie mai întâi să ne schimbăm noi.

      Cu drag! Mă bucur că îți sunt de folos articolele mele. Te îmbrățișez!❤️💫✨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.