Planeta Mercur retrograd în Balanță şi Fecioară

Acum, planeta Mercur va avea un traseu mai diferit, decât suntem noi obişnuiți.

Îşi va începe mişcarea aparent retrogradă pe 10 septembrie în zodia Balanță, unde va sta până în 23 septembrie, apoi din 24 septembrie va intra în semnul Fecioară tot în mişcare retrogradă până în 2 octombrie. Abia din 3 octombrie Mercur îşi va începe mişcarea directă în zodia Fecioară şi din 11 octombrie în semnul Balanță.

În perioada cât va sta retrograd în Balanță (10~23 septembrie), Mercur ne aduce în prim plan modul nostru de a comunica, cum interacționăm cu cei din jur. Trebuie să evităm conflictele, să nu fim agresivi verbal. Mercur ne face să ne asumăm ce spunem şi să fim atenți la ce spunem şi cum spunem.

Mercur retrograd în Balanță este un ,,detox” relațional. Ne ajută să ne eliberăm de relațiile care nu ne mai sunt benefice, care ne țin pe loc, care nu ne aduc împlinire.

Ne ajută totodată să consolidăm acele relații care au ca bază prietenia, respectul, adevărul, iubirea, încrederea.

Mercur retrograd în Fecioară (24 septembrie~2 octombrie) este o reevaluare, o revizuire a evenimentelor, acțiunilor din perioada 4 ~ 26 august, pe care noi atunci le-am început şi acum le vom termina. Sau a lucrurilor,  lecţiilor pe care nu le-am făcut bine şi acum trebuie să le reluăm, să le învățăm.

Perioada în care Mercur este retrograd este benefică pentru a finaliza proiecte, pentru a ne împăca cu cei cu care suntem certați.

Nu este benefic să semnăm contracte, să cumpărăm electrocasnice.

Dacă deja era programată o semnare a unui contract. Mare atenție la fiecare aliniat. Contractul trebuie citit de 2- 3 ori pentru a fi bine înțeles.

Acum, influența planetei Mercur asupra noastră se va simți mai intens, pentru că este amplificată de cele 5 planete retrograd. Mercur fiind cea de-a şasea planetă care se alătură lui Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto.

Mesajul planetelor care retrogradează este să încetinim ritmul, să reevaluăm, să reanalizăm, să revizuim lucrurile.

Autor
Tunde Marton

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

3 Comentarii

  1. MIHAELA M. spune:

    Minunate sfaturi ! Mulțumesc frumos!

  2. Catanoiu Gabi spune:

    Foarte interesante informațiile,mulțumesc!

  3. Csatlos Andreea spune:

    Au picat la marele fix aceste informatii. Multumesc, sufletule❤!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.