-

Lună Plină în Pești, în 10 Septembrie

Lună Plină în Pești, în 10 Septembrie

De Lună Plină în Pești culegem ce am semănat la Lună Nouă în Pești, în 2 Martie.

Luna Plină din 10 Septembrie se formează pe axa FecioarăPești. Luna se află în semnul Pești, iar Soarele în semnul Fecioară. Ei se află în opoziție, dar echilibrează această axă.

Zodia Pești reprezintă dorința, compasiunea, intuiția, credința, sensibilitatea, emoția puternică, iubirea, planul Divin, dar și iluzia, neclaritatea, confuzia, indecizia.

Zodia Fecioară înseamnă modestia, rațiunea, munca, organizarea, planificarea, perfecțiunea, realitatea, dar și pesimismul, nehotărârea, critica.

Această Lună Plină în Pești aduce un grad ridicat de sensibilitate sufletească. Suntem mult mai intuitivi, deschiși spre mesajele care vin spre noi.

Totodată aduce la suprafață problemele sufletești nerezolvate care au fost bine închise în adâncul nostru. Odată scoase la suprafață și eliberate ele vor aduce vindecare.

Viața ne oferă nenumărate oportunități, dar toate în zadar dacă nu îndrăznim să le atingem, crezând că nu sunt pentru noi sau mai rău credem că nu le merităm.

Dorințele noastre de multe ori nu se împlinesc, pentru că nu putem ajunge la voința inimii. Ne lăsăm cuprinși de îndoială, teamă, suntem captivi ai fricilor și atașamentelor.

Luna Plină ne face să renunțăm la tot ce ne împiedică să evoluăm, la tot ce ne ține ancorați în vechile noastre credințe, idei, valori.

 

Mesajul acestei Luni Pline în Pești este:

🌼 Eliberează-te de vechile credințe, idei, valori! Simte-te liber să îți urmezi drumul, visează la lucruri noi și materializează-le!

🌼 Fii deschis la mesajele pe care le primești! Ascultă vocea intuiției! Lasă iubirea Divină să pătrundă în inima ta!

🌼 Eliberează-te! Iartă-te! Vindecă-te!

Vă doresc o Lună Plină vindecătoare!✨🥰

 


Autor
Tunde Marton

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

5 Comentarii

 1. Adriana Tocaciu spune:

  Minunat mesaj, mulțumesc, Tunde!

  1. Tünde Márton spune:

   Cu drag! Să iți fie de folos!

   1. Catalina spune:

    Mulțumim mult, foarte mult Tünde! Să fie cu vindecare, zic!

  1. Tünde Márton spune:

   Cu drag! Să vă fie de folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.