Lună Nouă în Fecioară, în 27 august

În 27 august, Luna și Soarele își dau întâlnire în semnul Fecioarei, formând Luna Nouă.

Luna Nouă ne vorbește despre noi începuturi, despre ce ne dorim, ce vrem să manifestăm, să aducem, să schimbăm în viața noastră.

Fecioara este cunoscută pentru perfecționalism, determinare, eficiență, ordine, seriozitate, rațiune, precizie, dedicație, modestie, colaborare, puritate, atenție la detalii. Tot ei, i se atribuie spiritul critic, pesimismul, rigiditatea, nehotărârea, frica, panica, tabieturile.

Este un moment oportun pentru a începe noi proiecte, pentru a schimba locul de muncă, pentru a semna și a încheia contracte.

Trebuie să fim cu antenele ridicate, pentru că în această perioadă putem primi informații utile care ne vor ajuta să găsim soluții la problemele cu care ne-am confruntat în ultima perioadă.

Tot acum, vom avea rezultate frumoase dacă începem  un program de exerciții care să ne ajute la îmbunătățirea stării noastre fizice. Exerciții care au legătură cu natura, împământarea, pentru că fecioara este o zodie de pământ. Putem face yoga, plimbări în natură, plimbări cu bicicleta, etc.

Fecioara este și cu alimentația, digestia, plantele, homeopatia. De aceea, acum putem începe o dietă, putem trece la o alimentație sănătoasă, la un stil de viață sănătos.

De Lună Nouă în Fecioară începe perioada de recoltare a plantelor medicinale. Culegerea plantelor care ajută splina, pancreasul, stomacul, digestia, purificarea sângelui se face până în 23-25 septembrie când Luna va ajunge din nou în semnul Fecioarei.

Este un restart în care ne reorganizăm programul, activitățile, tabieturile, viața. Vom face o curățenie atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional și sufletesc.

Este un nou început de care putem profita, pentru că energia Soarelui și a Lunii ne va susține în următoarea perioadă. Pe o foaie albă de hârtie vom scrie ce ne dorim cu adevărat, din toată inima, ce ne aduce împlinire, bucurie, încredere, afirmare, succes, evoluție.

Fecioara este un semn de pământ, mutabil. Este ultima dintre zodiile de vară. Ea încheie un ciclu și totodată pregătește terenul pentru un nou ciclu care va urma. Face trecerea de la vară la toamnă. Acest lucru trebuie să îl facem și noi prin: mișcare în natură, alimentație sănătoasă, odihnă, relaxare, meditație.

 

Mesajul pe care îl transmite Luna Nouă din Fecioară este:

🌼 Acceptă-te așa cum ești, cu calități și defecte! Nu te compara cu nimeni și nimic!

🌼 Pune-te în valoare, folosindu-ți talentele! Ești unică, valoroasă, perfectă!

🌼 Acceptă partea divină din tine și încredințează-te Divinității!

 

Vă doresc o Lună Nouă cu cât mai multe dorințe manifestate!✨🌸

Astrolog Tünde Márton

 

Autor
Playing magic with the rainbow

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.