Cum ne influențează comunicarea tranzitul lui Mercur, în semnul Balanței

In 26 August, Mercur va intra în zodia Balanței unde va sta până pe 29 Octombrie.

Atunci când ne gândim la planeta Mercur, îl asociem cu comunicarea, gândirea, istețimea, felul cum ne exprimăm, cum învățăm, modul în care transmitem informația.

Zodia Balanța reprezintă relațiile, diplomația, dreptatea, pacea, armonia, frumusețea, echilibrul.

Balanța fiind un semn de aer ne susține să comunicăm frumos și armonios. Ne îndeamnă să purtăm discuții constructive, diplomatice cu cei din jur, familia, prietenii, colegii.

Totodată, Balanța este și un semn cardinal, un initiator. Ne invită să inițiem conversații, să cunoaștem oameni, să începem noi relații de prietenie, colaborare, să reîncepem relații mai vechi.

Simțim nevoia de o gură proaspătă de aer, după cele 3 săptămâni în care Mercur s-a aflat în Fecioară și ne-a făcut să fim organizați în gândire, să muncim pe mai multe planuri, să gândim în mai multe direcții. Mercur în Balanță vrea să fim sociabili, să relaționăm, să ne spunem părerea cu diplomație, să vorbim cu grație.

Acum ne exprimăm mai ușor, creativ, avem multe idei, soluții. Dorim socializare, distracție, divertisment.

Ni se aduce în prim plan rezolvarea vechilor conflicte, a supărărilor și ni se pune la dispoziție toate instrumentele necesare diplomația, armonia, grația.

Socializarea poate însemna o excursie în natură cu familia, o ieșire la un film,  o seară cu prietenii.

Pentru a ne recompensa, putem face o programare la cosmetică, pentru a ne înfrumuseța fața și pentru a beneficia de un binemeritat masaj facial.

In perioada cât Mercur va tranzita zodia Balanței trebuie să fim atenți cum comunicăm, la vorbele pe care le spunem. Trebuie să învățăm să fim diplomați, să căutăm adevărul, să nu ne ascundem în spatele minciuni. Să aplanăm conflicte, să ne abținem de la vorbe grele, jignitoare.

 

Nu uitați! În interacțiunile noastre zilnice contează mult ce comunicăm, dar modul în care comunicăm contează cel mai mult!

Să vă fie de folos!✨

Astrolog Tünde Márton

Autor
Playing magic with the rainbow

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.