-

Ce prevestesc astrele pentru săptămâna 19 – 25 septembrie?

Ce prevestesc astrele pentru săptămâna 19 – 25 septembrie?

Începem săptămâna cu gândul la weekend-ul care tocmai a trecut, la clipele petrecute împreună cu familia, rudele pe care nu le-am văzut demult.

Întoarcerea la rutina zilnică vine cu o oboseală mentală și ceață în gândire. Este bine să ne ascultăm intuiția, să lăsăm raționalul să se odihnească.

Săptămâna aceasta vom face o alegere pe plan profesional. Este ceva ce tot am amânat și nu am rezolvat. Acum este momentul să luăm atitudine și să alegem ce este cu adevărat important pentru noi.

Avem de învățat să lucrăm împreună,  să colaborăm cu ceilalți, fie că este vorba despre membrii familiei, colegi sau prieteni. Trebuie să fim răbdători, înțelepți în deciziile pe care le luăm, în acțiunile pe care le întreprindem, altfel totul se poate întoarce împotriva noastră.

De miercuri începând suntem mai creativi, ne vin multe idei inovatoare, valoroase pe care ar fi bine să le punem în practică. Ideal ar fi pentru început să le notăm și pe parcurs, pas cu pas să le valorificăm.

Apar posibilități de câștiguri financiare neașteptate.  Primim bani de unde nici nu ne așteptăm.  Poate o moștenire,  poate o recompensă de la serviciu, poate de la familie. Avem tendința de a cheltui repede banii primiți, însă nu ar fi o idee rea să îi punem deoparte pentru investiții mai serioase.

În a doua parte a săptămânii suntem puși pe planificare, organizare și un inventar în cămară pentru a vedea ce provizii trebuie să facem pentru la iarnă.

Sfârșitul săptămânii se lasă cu o ieșire la un eveniment cultural, teatru, film, concert.

 

În această săptămână Luna este în descreștere. Acum este bineîncepem o purificare, o detoxifiere a organismului,  de eliberare a problemelor sufletești și emoționale.

Acum se fac programări la epilat, la tuns pentru că în această perioadă părul va crește mai greu.

Curățenia se face mai ușor și cu spor atunci când Luna este în descreștere.

 

Săptămâna aceasta, în 23 septembrie vom avea parte de două evenimente importante: echinocțiul de toamnă și soarele intră în semnul balanței.

 


Autor
Tunde Marton

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.