Ce este Astrologia?

Te-ai întrebat ce este Astrologia?

O să vă explic, dar mai întâi o să fac o analogiei, să înțelegeți mai bine.

Ați văzut filmul Ocolul Pământului în 80 de zile (2004) cu Jackie Chan? Dacă încă nu l-ați văzut, vă invit cu drag să îl vizionați.

Călătoria noastră în această existență este ca și o călătorie pe care l-am face în jurul Pământului. Să ne imaginăm un pic acest lucru. Bagajul pe care îl pregătim pentru călătorie, cu alimente, haine, pantofi, cărți, telefon, laptop, bani, etc. Este exact bagajul cu care venim noi pe pământ, atunci când ne naștem. „Bagajul” este un instantaneu (o poză) făcută cerului în momentul nașterii noastre cu toate planetele în zodii și case. 

Pe parcursul călătoriei de 80 de zile în jurul pământului (imaginar) de la începutul ei până la sfârșit, bagajul nostru se schimbă: alimentele se termină și cumpărăm altele, cumpărăm un suvenir, o carte, hainele și pantofii se deteriorează, cumpărăm altele noi, mai pierdem un bagaj, etc. Și, la finalul călătoriei ne dăm seama că, bagajul nostru este altul decât cel de la plecare.

Așa este și în Astrologie! Bagajul este harta noastră natală la naștere cu planete în case și zodii care vor aduce multe transformări în viața noastră.
Vor surveni evenimente, situații, lecții care se vor repeta până când într-un final am învățat ce avem de învățat, în această viață.

Vom avea părinți, soți/ soții, copii, prieteni cu care avem de rezolvat ceva în această existență. Poate este o întâlnire karmică, poate ei vor fi ajutorul nostru cu care ne vom desăvârși menirea, dharma.

Vom renunța la unele credințe limitative, obiceiuri, frici. Vom învăța lecții de viață, ne vom schimba/ transforma de la o zi la alta, vom EVOLUA!

Viața este o continuă învățare, transformare, evoluție!

Planetele în zodii și case ne dau informații despre personalitatea noastră, ce calități avem, cum să ne folosim de ele, ce frici, traume avem, cum să le vindecăm, etc.

Astrograma personală este o hartă a vieții noastre, în care se află tendințe, posibilități, situații, reușite, obstacole care vor fi în această viață. Depinde doar de noi, cum ne vom desăvârși menirea în această existență, de liberul arbitru pe care îl avem.

Astrele predispun, DAR omul dispune!

Să vă fie de folos!

Astrolog Tünde Márton

Autor
Playing magic with the rainbow

Categorie Video Tarot Numerologie Astrologie Traditii si Ritualuri
ZentasticArts - Romania - The magic Starts Here

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.