Previziunile astrelor pentru săptămâna 3 – 9 Octombrie
-

Previziunile astrelor pentru săptămâna 3 – 9 Octombrie

Săptămâna începe cu o veste bună. Planeta Mercur și-a reluat mersul direct, adică a ieșit din retrogradare.  Până pe 10 octombrie, Mercur se află în Fecioară, iar în 11 octombrie va intra în Balanță.  Mercur în semnul Fecioară aduce în prim plan finalizarea proiectelor, situațiilor, lucrurilor. Tot ce ai început în ultimele zile, săptămâni acum este momentul să le duci la bun sfârșit. 

Zodiile în Astrologie
-

Zodiile în Astrologie

Zodia este semnul în care se află Soarele în momentul nașterii noastre. Zodia se calculează  în funcție de data nașterii, ziua și luna. Zodia în care ne-am născut ne definește personalitatea. De la ea primit trăsăturiletrăsăturile principale, talentele și capacitățile cu care am fost înzestrați. Și, părțile mai puțin bune, slăbiciunile, părțile noastre vulnerabile, unde avem de învățat, schimbat, eliberat, vindecat. 

Zodia Balanță 23 Septembrie – 22 Octombrie
-

Zodia Balanță 23 Septembrie – 22 Octombrie

Zodia Balanță începe în 23 Septembrie și se termină în 22 Octombrie. Este prima zodie de toamnă.  Este un semn cardinal, element aer, planeta guvernatoare este Venus. Culori care se potrivesc: albastru, turcoaz, mov, lila.  Balanța este armonia, pacea, rafinamentul, grația, diplomația, simțul artistic, justiția.  Este veșnic în căutarea echilibrului. De aceea viața lor este o răscruce, mereu au de ales între 2 drumuri, 2 lucruri, 2 joburi, 2 situații.

Lună Nouă în Balanță, în 26 septembrie.
-

Lună Nouă în Balanță, în 26 septembrie.

Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu. Luna în Balanță ne face să ,,cântărim” relațiile noastre, oportunitățile, încercările din viața noastră. Avem posibilitatea să luăm deciziile pe care le-am tot amânat în ultimul timp. Acum ne putem elibera de acele relații care nu ne ajută în evoluția noastră, care nu ne aduc valoare.  Putem începe noi prietenii, relații. Să nu uităm că prieteniile,  poveștile de dragoste începute de Lună Nouă sunt cele mai trainice și frumoase. Mai ales că acum Luna Nouă se formează în semnul balanței, al relațiilor, al dragostei, al armoniei.

Ce prevestesc astrele pentru săptămâna 19 – 25 septembrie?
-

Ce prevestesc astrele pentru săptămâna 19 – 25 septembrie?

Începem săptămâna cu gândul la weekendul care tocmai a trecut, la clipele petrecute împreună cu familia, rudele pe care nu le-am văzut demult.  Întoarcerea la rutina zilnică vine cu o oboseală mentală și ceață în gândire. Este bine să ne ascultăm intuiția, să lăsăm raționalul să se odihnească.

Cuadratura dintre Marte în Gemeni şi Venus în Fecioară
-

Cuadratura dintre Marte în Gemeni şi Venus în Fecioară

Acest aspect ne aduce în față partea noastră feminină şi partea noastră masculină. Vine să ne atragă atenția că aceste energii nu sunt în echilibru, în noi. Energia masculină este acțiunea în sine, este direcția, țelul, competiția, controlul, este energia protectoare. Energia feminină este creația în sine, este imaginația, intuiția, frumusețea, armonia, dragostea, felul cum iubim, cum ne arătăm şi manifestăm iubirea, dorința noastră. Energia masculină şi cea feminină se întrepătrund. Energia masculină aduce acea acțiune pentru manifestarea creativități. Energia feminină umple spațiul oferit de energia masculină cu imaginație, iubire, creație.

Previziuni astrale pentru săptămâna 12 – 18 Septembrie
-

Previziuni astrale pentru săptămâna 12 – 18 Septembrie

Începeți săptămâna plini de energie, optimism, dinamism cu multe idei inovatoare, strălucitoare. Sunteți puşi pe fapte mari. Atenție la modul cum vă exprimați, cum puneți în practică ideile, pentru că la capitolul comunicare mai există blocaje.  După un început de săptămână plină de energie, spre miercuri, joi simțiți nevoia să vă recompensați cu o ieşire în oraş, cu un răsfăț la masaj, coafor, cosmetică sau o vizită la magazinul preferat pentru a vă înnoi garderoba. 

Planeta Mercur retrograd în Balanță şi Fecioară
-

Planeta Mercur retrograd în Balanță şi Fecioară

În perioada cât va sta retrograd în Balanță (10~23 septembrie), Mercur ne aduce în prim plan modul nostru de a comunica, cum interacționăm cu cei din jur. Trebuie să evităm conflictele, să nu fim agresivi verbal. Mercur ne face să ne asumăm ce spunem şi să fim atenți la ce spunem şi cum spunem. Mercur retrograd în Balanță este un ,,detox” relațional. Ne ajută să ne eliberăm de relațiile care nu ne mai sunt benefice, care ne țin pe loc, care nu ne aduc împlinire.  Ne ajută totodată să consolidăm acele relații care au ca bază prietenia, respectul, adevărul, iubirea, încrederea. Mercur retrograd în Fecioară (24 septembrie~2 octombrie) este o reevaluare, o revizuire a evenimentelor, acțiunilor din perioada 4 ~ 26 august, pe care noi atunci le-am început şi acum le vom termina. Sau lucruri, lecţii pe care nu le-am făcut bine şi acum trebuie să le reluăm, să le învățăm.

Lună Plină în Pești, în 10 Septembrie
-

Lună Plină în Pești, în 10 Septembrie

De Lună Plină în Pești culegem ce am semănat la Lună Nouă în Pești, în 2 Martie.  Luna Plină din 10 Septembrie se formează pe axa Fecioară – Pești. Luna se află în semnul Pești, iar Soarele în semnul Fecioară. Ei se află în opoziție, dar echilibrează această axă. Această Lună Plină în Pești aduce un grad ridicat de sensibilitate sufletească. Suntem mult mai intuitivi, deschiși spre mesajele care vin spre noi.  Totodată aduce la suprafață problemele sufletești nerezolvate care au fost bine închise în adâncul nostru. Odată scoase la suprafață și eliberate ele vor aduce vindecare.