Interactiune

Interacțiune

Ești o ființă energică și implicată în tot ceea ce-ți face plăcere să experimentezi.

Te simți comfortabil în colectivitate oricare ar fi structura și dinamica ei.

Interacțiune

Corespondent: senzualitate, sexualitate, plăcere, sociabilitate, emoții, optimism, entuziasm
Efecte: încurajare, stimulator, înălțător, comunicare
Pozitiv: spontenatietate, creativitate, căldură, pozitivism
Negativ: exchibiționism, superficialitate, dominare, nerăbdare

Spectru
Culoare: Portocaliu
Frecvență: 484 – 508Thz
Lungime de undă: 590 - 620nm

Chakra: Chakra Sacră - Svadhishthana
Afirmație: Simt - Eu Simt
Corespondență cu ziua din săptămână: Luni

Semnificație: Stările dominante, entuziasmul, optimismul, spontaneitatea fac parte din suita ce-ți întregește caracterul cald și comunicativ. Ești deschis la nou, accepți cu naivitate și optimism. Simți pur ca un copil.

Nu e nimic rău în a te lăsa condus de primele impulsuri dacă te simți pregătit să îți asumi și responsabilitatea consecințelor.

 • Carieră
  Lucrezi bine în echipă, te adaptezi cu ușurință, ești atras de anumite activități în care te implici cu pasiune.
  Beneficiezi de intuiția necesară care te ajută să descoperi modelele repetitive, faci conexiuni și dezvolți cu ușurință ideile de succes, mai rămane să le și pui în practică.
 • Bani
  Stabilitatea financiară se manifestă atunci când combini, când sincronizezi cel puțin trei elemente, dorința, acțiunea și pasiunea. Depinde de tine cum definești stabilitatea financiară.
 • Dragoste
  Nu întotdeauna ești dispus să faci primul pas, nu că ți-ar lipsi curajul, te simți mai confortabil în relații și conexiuni care te împlinesc decât într-o relație de durată cu tot ce vine ea la pachet. Atracție către persoanele mai mature.
 • DAscent zice:
  Răbdare! Pune pe hârtie trei dorințe. Gândește-te de ce prima nu s-a manifestat încă. Ce îi lipsește celei de-a doua să se manifeste și ce o împiedica pe a treia dorință a ta să devină realitate.
  Cel mai probabil nu vei ajunge la concluzia că Tu ești cel care definește dorința în toate aspectele ei și tot Tu ești cel care pune barierele, impiedicând astfel manifestarea.