|

Zentastic Arts: Spiritualitate autentică, artă și susținere

Zentastic Arts: CINE suntem, CE facem și CUM te putem ajuta

Acum câteva zeci de veacuri trăiam în triburi, iar pentru mulți oameni spirituali era aproape imposibil să cunoască persoane cu aceleași înclinații iar cei din jur deseori nu-i înțelegeau…

Timpul a trecut, dar poate chiar și azi simți că oamenii nu te înțeleg, nu ai unde să te promovezi pentru a atrage clienți noi constant și ți-e frică să te expui.

Te pasionează spiritualitatea, arta și VREI SĂ TE LAȘI GHIDAT DE ELE în continuare.

Poate ai încercat deja să lucrezi cu cineva pe partea de promovare, dar nevoile și ocupația NU ți-au fost înțelese corect.

Ți-e greu să scrii postări, investești mult timp în asta și nu știi să-ți vinzi produsele sau serviciile eficient. Pe deasupra, audiența ta e foarte mică, deci nu poți avea mulți clienți, chiar dacă scrii texte bune..

Din fericire, oricare ar fi situația ta, NU MAI E CAZUL ca promovarea să fie o povară pentru tine, deoarece internetul ne unește într-un spațiu virtual Sacru, în care ne respectăm, ne acceptăm și creștem împreună.

Zentastic Arts Magia

Acest locșor magic se numește “Zentastic Arts” și e o platformă românească, în care arta și spiritualitatea se împletesc armonios.

Am adunat o comunitate de suflete creative, formată din TERAPEUȚI foarte buni, care lucrează cu energia, plus ARTIȘTI, ARTIZANI și PRESTATORI DE SERVICII complementare/alternative.

Ei sunt oameni CU HAR, profesioniști în domeniul lor și au o minte deschisă.

Aceștia se învârt în sfera boemă-mistică (sau “Boho-Witchy”, cum o alintăm noi), iar pentru ei, atât spiritualitatea cât și lucrul energetic sunt IMPORTANTE.

Deocamdată, grupul nostru de Facebook, format din persoane pasionate care vor să-și sprijine semenii în timp ce-și trăiesc menirea, depășește 2.500 de membri.

Iubim natura, oamenii și suntem spirite libere, atrase de latura mistică a vieții. În mod natural, ni se alătură tot mai multe persoane care rezonează cu valorile și interesele noastre.

Spiritualitatea adevărată e foarte accesibilă și ancorată în realitate.

Zentastic Arts Comunitate

Comunitatea noastră e una strânsă, în care oamenii se susțin reciproc și văd “spiritualul” în aproape orice.

Spiritualitatea NU e despre clișee abstracte, fără aplicabilitate, care nu pot fi înțelese nici în două vieți și jumătate!

NU e nici ceva accesibil doar câtorva guru speciali și inaccesibilă oamenilor “de rând”!

Pentru noi, spiritualitatea e o multitudine formată din lucruri simple, care pot fi aplicate de către oricine, în viața de zi cu zi, indiferent de vârstă sau nivelul de experiență/conștiință.

Luăm spiritualitatea în serios și de aceea promovăm oameni care au EXPERIENȚĂ REALĂ în acest domeniu, în urma căreia au obținut rezultate concrete, măsurabile.

Multe probleme pot fi rezolvate în variate moduri, deoarece suntem mai mult decât doar trup și minte. MUUULT MAI MULT de atât!

De aceea, avem oameni mișto, bine pregătiți, care pot oferi sprijin și aduce echilibru, acolo unde practicile clasice nu au reușit deoarece s-au blocat la minte/trup.

Misiunea, viziunea și valorile care ne călăuzesc

MISIUNEA noastră e să ajutăm artiștii boemi și terapeuții energetici să-și crească brandul personal, pentru a avea un flux mai mare de clienți, mai ușor și mai repede.

VIZIUNEA noastră e să sprijinim să evolueze, atât membrii, cât și audiența care doar ne urmărește, oferindu-le uneltele, informațiile și mediul în care există oameni cu care rezonează și care le pot înfrumuseța viața.

VALORILE care constituie temelia brandului nostru, adoptate și de membri, sunt:

  • COMUNICAREA – e deschisă, liberă și eficientă;
  • COLABORAREA – conlucrăm armonios cu ceilalți, suntem flexibili în gândire și în comunicare;
  • ACCEPTAREA – Respectăm fiecare membru în parte, știind că orice persoană e unică și la fel de valoroasă dacă are opinii, aparențe sau obiceiuri diferite;
  • RESPONSABILITATE – Ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce facem, pentru rezultatele pe care le producem și pentru tot ceea ce spunem.

Misiunea, viziunea și valorile care ne-au ghidat încă de la început, ne ajută să ne sprijinim membrii să obțină rezultate concrete, care le schimbă viața în bine.

Unii au generat atâtea programări de când lucrează cu noi, încât agendele pur și simplu li s-au umplut, iar alții au reușit în sfârșit să-și creeze oferte clare, avantajoase și atractive pentru serviciile lor.

Mai sunt și cei care și-au mărit încrederea de sine, au demisionat și au început să se întrețină din pasiunea lor, iar alții au învățat să comunice mai eficient, pe limba clienților, iar astfel au produs rezultate mai mari, mai repede.

Scopul platformei Zentastic Arts

Totul a început cu dorința noastră de a găsi o comunitate și o platformă care să ne permită să promovăm eficient artiștii pasionați de spiritualitate.

Deoarece NU EXISTA acest concept, l-am creat noi.

Ne propunem să folosim platforma pentru a ajuta mase mari de oameni care își măresc nivelul de conștiință, SĂ ÎNȚELEAGĂ CUM funcționăm din punct de vedere energetic.

Astfel vor putea evolua pe toate planurile (fizic, emoțional, mental, spiritual și energetic), fără să rămână blocați în nivele joase de conștiință, care le creează suferință.

Desigur, NU TOTUL E ROZ. Orice proces de evoluție va implica temporar un anumit grad de disconfort și rezistență, dar asta e firesc și face parte din călătorie.

Dragii noștri membri au fiecare un cont pe site și câte o pagină de prezentare.

Pot scrie articole care sunt publicate pe platforma noastră și pot primi și mai multe beneficii, în funcție de pachetele de servicii pe care le-au ales (și care sunt opționale, adiționale abonamentului anual).

Acestea pot începe de la o singură postare pe grupul de Facebook, personalizată, care le prezintă activitatea într-un mod atractiv, până la 52 de postări pe grup, 52 de articole pe plarformă, brand awareness și altele. Aceste oferte sunt foarte potrivite companiilor.

Abonamentul anual, de care aminteam mai sus, reprezintă angajamentul nostru de a pune umăr la umăr cu tine odată ce devii membru Pro, și astfel, împreună cu ceilalți membri Pro asemenea ție, să te facem cunoscut celor care au nevoie de tine și de ceea ce ai de oferit. Acest abonament este potrivit micilor antreprenori.

Comunitatea noastră faină iubește produsele lucrate manual imprimate cu energia creatorilor, fiind concepute în mare parte din MATERIALE NATURALE, în serii mici sau unice, vesele și colorate. 

Nu ești singur pe drumul spiritualității și al artei, crede-ne! 🙂 

Oricât ai fi de DIFERIT, ATIPIC sau INOVATIV, EXISTĂ și alți oameni ca tine, care înțeleg cum gândești, simt ceea ce simți și trăiesc ceea ce trăiești și tu.

Pe o parte din ei îi poți găsi chiar pe platforma noastră.

Suntem echilibrați din toate punctele de vedere, foarte pasionați, avem povești legate de magie și spiritualitate (care mai de care mai captivante sau trăznite) și…

..IUUUUBIM atât arta, cât și lucrul energetic. 

Suntem zi de zi la dispoziția membrilor noștri și ne implicăm direct în relația cu ei.

Avem și un grup privat de WhatsApp dedicat celor care aleg să fie membri Pro, unde dezbatem o mulțime de subiecte de interes și unde ne conectăm unii cu ceilalți, ne asistăm în diverse situații și împărtășim ponturi pe diverse teme. 

Toate acestea te pot ajuta să evoluezi, devenind tot mai aliniat cu tine. 

Vrei să faci parte din comunitatea noastră spirituală, artistică și susținătoare? Ești la un buton distanță.

DETALII ABONAMENT PRO

Detalii Oferte Promovare


Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.