|

Cerc de Luna Plina – Manifestă Încredere în Sine

𝐄𝐬̦𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭̦𝐢-𝐨 𝐬𝐩𝐮𝐢?

Merg pe un drum și la un moment dat, în drumul meu trebuie sa trec printr-un tub îngust pentru a putea ajunge pe partea cealalata. Mă uit un pic la tub si-mi dau seama ca efectiv nu am cum sa incap si sa trec prin el. Mă grabesc totuși, trebuie sa ajung repede…
Deși mulți înaintea mea reusisera, eu stau blocată în fața lui și nu reușesc sa intru prin el, este foarte îngust și eu sunt mare.

Mă dau 2 pași înapoi și doar observ scena din fața mea lasand acea sufocare pe care o simțeam sa treacă prin mine. Simt cum se duce in pamant si simt cum eu ma golesc de presiunea de a face totul repede, de a fi în fata cu orice preț…

La un moment dat, îmi dau seama că de fapt exista 2 drumuri paralele. Unul fără tub in stanga mea mult mai interesant dar un pic mai lung, fără scurtături . Este într-adevăr mai lung dar are ceva special. Mă simt centrată cand merg pe el, sigură pe mine și totul curge lin și ușor . Am încredere.

𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐧𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐧𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐟𝐢𝐧𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐞𝐚

În schimb observa, evoluează prin ea și percepe toate aspectele ei. Exact ca în povestea de mai sus, povestea mea descrisă la un nivel simbolic.
Ce ai citit mai sus este povestea mea și a multora dintre noi….
Alchimistul, samanul ne amintește sa fim în lume, sa calatorim prin ea dar sa nu ne atasam de experiență

Toate aspectele vieții au un simbol spiritual și unul material. Cand ne amintim asta, se produc tot felul de miracole și manifestări. Daca inainte aveai in fata doar un drum greu, cu greutăți obstacole iată că în momentul în care iti largesti perspectiva, eliberand emoțiile grele și graba către rezultatele materiale, se produc manifestări în viața la care efectiv nu te asteptai.
Ai grija de ce te atasezi si ce crezi ca te va face fericit și împlinit. Ce ești dispus oare sa sacrifici pentru asta?

Partenerul de viata, familia, Sanatatea ta, viața?

Ce spune de fapt aceasta poveste? Numai cand iti vei atinge obiectivele materiale vei fi fericit și împlinit?
Poate ca a venit momentul sa îți imaginezi o alta poveste, o poveste care este în concordanță cu tine, aliniata cu tine și nu preluată de la alții…
Eliberează poveștile vechi, convingerile, presiunile  pe care le ai și mergi mai departe. Alte povesti mult mai bune așteaptă sa fie manifestate aici, în acest plan fizic.
Pentru a te ajuta sa mergi mai departe și să lași în urma convingerile care iti denaturează în acest moment viața și a-ti deschide noi orizonturi, perspective unde poți avea mai multe variante de manifestare,  pregatesc ceva special pentru tine.
𝐌𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐒𝐢𝐧𝐞 va fi un cerc de Luna Plina, pe 9 septembrie pe care il voi susține live timp de 2 ore.

Scrie-mi te rog mai jos dacă simți sa participi si eu îți voi trimite detaliile in privat pentru participare.

Va exista o investiție de 96 lei de participant. Pentru cine nu achita investiția minimă, va putea sa primeasca înregistrarea ulterior iar aceasta va necesita o investiție în tine de 396 lei.

Daca simti sa impartasesti aceasta informatie mai departe, poți da și un share acestei postari, apreciez


Articol de : Ramona Șerbănică


Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.