|

Un nou început!

Un nou inceput!

Cand am pornit pe drumul descoperirii de Sine nu stiam ce ma asteapta. Mi se parea fascinant sa vad cum oamenii care intelesesera cine sunt aveau privirea senina. Imi doream sa vad viata si cu ochii cunoasterii, nu doar cu cei ai fricii. Si am pasit in necunoscut increzatoare. Acum sunt recunoscatoare in fiecare zi ca am ales asa.

Calea adevaratului Eu este una autentica, presarata cu experiente inaltatoare, unele dureroase, altele blande si pline de iubire. Dar fiecare lacrima varsata din neputință purifică, crește, eliberează. Uneori este nevoie de suferinta pentru a intelege si a aprecia ceea ce ai si esti. Cand sapi adanc in Sufletul tau atingi si corzi sensibile. Daca acestea dor, inseamna ca acolo e nevoie sa lucrezi, sa vindeci.

Anul trecut am hotarat ca este timpul sa ies din carapace si sa privesc increzatoare spre Cer. Am lansat primul meu proiect de suflet cu gandul de a oferi si celorlalti din constientizarile mele. Le-am creat din dorinta de a celebra magia fiecarei zile. Pentru ca eu am descoperit ca fiecare zi este un nou inceput, o noua sansa sa fiu mai bună, mai aproape de esenta mea Divină si mai constienta de misiunea cu care am pasit in aceasta viata Aici si Acum.

Universul ne vorbeste in fiecare zi!
Am decis sa impartasesc aceste ganduri in speranța ca cine le va citi va primi raspuns la propriile întrebări.

Îmbrățișez cu iubire noua ființă ce s-a născut din căutările mele. 🤗


Raluca Radu este creatoarea cardurilor intuitive Magia Fiecărei Zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *