ThetaHealing- Știați că?

Știați căThetaHealing este

O Tehnică de vindecare mentală, emoțională, fizică și spirituală ce cuprinde o meditație specială până se ajunge în starea Theta a minții (starea cerebrală în care are loc regenerarea și vindecarea organismului în general, dar și care crește creativitatea, potențialul interior  și aduce idei revelatoare când e accesată) .

   Modalitatea de a obține ușor și blând sănătatea optimă dorită, armonia în relații (fie ele de cuplu, ori parteneriate , relația cu părinții, frații/surorile sau copii), abundență, bunăstare și echilibru în toate ariile vieții.

   O metodă prin care se poate lăsa în urmă, cu adevărat, trecutul (eliberând energia traumelor, fricilor și a experiențelor mai puțin plăcute), pentru a trăi cu bucurie în prezent (înțelegând că tot ceea ce apare în viață este de fapt un beneficiu sau o lecție de învățat) și prin care se poate creea sau construi un viitor dorit (devenind creatorii propriilor noastre vieți).

O soluție ușoară, blândă și eficientă la problemele, dificultățile și neajunsurile trăite în acest moment și prin care se găsește răspunsul la întrebări de genul :

”De ce anume mi se întâmplă mie una ca asta?” ”De ce tocmai acum?”

”Cum am ajuns să atrag asta în viața mea?”

”Chiar merit să duc o viață plină de neajunsuri, greutăți?”

”De ce nu reușesc să obțin ceea ce îmi doresc?”

”De ce tot timpul când îmi propun ceva , neapărat intervine sau apare altceva care să mă împiedice?”

”De ce pe mine nu mă sprijină/ajută nimeni în alegerile mele și nu mă acceptă exact așa cum sunt?”

Știați că… Prin ThetaHealing

Se poate accesa potențialul infinit și acele abilități sau resurse interioare încă nedescoperite sau neexplorate  (tot ce ține de intuiție, creativitate, imaginație, clar-vedere/simțire/audiție pentru a primi mesaje direct de la divinitate ), toate acestea  în acord cu nevoile din prezent.

Se lucrează cu programele ce sunt în detrimentul nostru și convingerile limitative transmise pe linie genetică sau dobândite încă din copilărie (până la vârsta de 7 ani, toată informația primită se instalează, fără a fi filtrată, la nivelul subconștientului nostru ), care ulterior influențează deciziile și felul în care se reacționează în diferite situații (ex 1:dacă ni s-a spus vreodată de către părinți că ”lasă că vezi tu, după ce nu mă mai ai” sau ”o să îți pară ție rău când nu o să mai fiu eu” acestea pot să dezvolte o incapacitate de a păstra interesul pentru ceea ce avem deja sau față de partener/ă ; ex 2: având frați mai mari se întâmpla când eram mici să auzim expresia:”taci că tu nu știi nimic” sau ”sunt chestiuni de adulți, nu-i treaba ta” ori ”ești prea mic/ă ca să conteze opinia ta” și asta posibil să dezvolte ulterior o reținere în a expune punctul de vedere, chiar frica de a vorbi în public).

Se face conexiunea directă cu sufletul, dincolo de corpul fizic, cu Divinitatea , Sursa, Creatorul , cu energia creatoare supremă ( indiferent de cum o/îl numește fiecare) pentru a descoperi ce anume sprijină o persoană în intențiile pe care și le-a propus și ce aspecte mai sunt de îmbunătățit;  pentru a afla care sunt acele tipare moștenite sau dobândite în această viață , ce continuă să se repete și pentru a rupe acest cerc vicios, astfel redobândid pacea, armonia, echilibrul și liniștea în suflet, în relații, precum și în toate ariile, aspectele și etapele vieții.

Se poate trata depresia , anxietatea , atacurile de panică, se poate elimina teama, frica sau fobia de ceva anume (ex: frica de moarte, teama de noi începuturi/ de necunoscut/ de singurătate etc.), dar și traume din copilăria timpurie (pe care de cele mai multe ori , conștient, nici nu ni le amintim, precum accidente, abuzuri, pierderea cuiva drag etc.).

Se pot vindeca relațiile familiare (părinți-copii, frați-surori), relațiile de cuplu (îmbunătățirea vieții amoroase) și chiar realizarea unui cadru prielnic găsirii sufletului pereche.

Se dobândește sănătatea optimă de care e nevoie pentru ca organismul să funcționeze la capacitatea lui maximă având energie și vitalitate pe tot parcursul unei zile (în fiecare zi). De asemenea, se găsește motivația și resursele necesare pentru împlinirea intențiilor și obiectivelor într-o manieră ușoară.

Știați că …
  • ThetaHealing funcționează ușor, blând și eficient având rezultate imediate și permanente!
  • Prima ședință durează aproximativ o oră și jumătate pentru ca terapeutul să cunoască situația de la care se pornește și persoana ce alege să își îmbunătățească viața înțelege tot procesul ce urmează să fie realizat (restul ședințelor sunt de o oră).
  • Rezultatele se obțin încă de la prima ședință, însă pentru schimbări majore (obiectiv complex, bagaj emoțional puternic) este necesar un minim de 3 ședințe (fiecare persoană reacționează și acționează diferit, deci schimbările se realizează în ritmul persoanei respective).
  • Pentru rezultate eficiente și rapide cea mai potrivită și recomandată frecvență a ședințelor este de una pe săptămână.
  • Oricine poate beneficia de sesiuni ThetaHealing, indiferent de vârstă, iar pentru copii mai mici de 7 ani vindecările se realizează prin intermediul mamei.
  • Este o tehnică ce funcționează la fel de bine și pentru plante sau animale, dar NU funcționează pentru persoanele care nu și-au acceptat latura spirituală (faptul că suntem mai mult decât o minte într-un corp fizic) și care sunt reticente și rezistente la schimbare.

!Terapiile alternative sprijină îmbunătățirea sănătății, a calității vieții și ameliorarea simptomelor, dar nu setează diagnosticul și nu înlocuiesc tratamentul prescris de către medic (orice decizie legată de tratament îi aparține acestuia) !

!𝐓𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐬𝐢 𝐝𝐨𝐯𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 (𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞) 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

    Poate ai rezonat cu ceva din ceea ce am scris mai sus , poate ai găsit aspecte ce ți-ar plăcea să le îmbunătățești la viața ta sau ești pregătit/ă să îți iei viața în propriile mâini și să începi să îți croiești viitorul așa cum ți l-ai imaginat , bucurându-te de prezent…iar dacă simți că ai nevoie de un sprijin , de cineva care să te ghideze în tot acest proces de evoluție și dezvoltare , atunci permite-mi să fiu martoră (direct din lojă, în secțiunea VIP ) la vindecarea ființei tale, la descoperirea potențialului tău infinit și aruncă o privire pe pagina mea de servicii https://zentasticarts.ro/produse-si-servicii/andreea-csatlos-de-la-farasha/ sau scrie-mi, pentru programare, un mesaj pe Facebook: https://www.facebook.com/andreea.csatlos/  ori pe WhatsApp la numărul 0767632773 .

Iar dacă vrei să cunoști mai multe despre mine, poți să citești interviul meu pentru Platforma ZentasticArts, dând click pe următorul link: https://zentasticarts.ro/2022/07/18/interviu-zentasticarts-cu-andreea-csatlos-de-la-farasha/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.