|

Conjuncția dintre Nodul Nord, Uranus și Marte, din 1 August

Pe scena cerului trei actori se pregătesc să-și joace rolul, în piesa numită Viață. Cei trei actori sunt Nodul Nord, planeta Uranus și planeta Marte

Nodul Nord împreună cu Uranus și Marte formează o conjuncție perfectă în data de 1 August. Mai întâi, în 30 Iulie urcă pe scenă Nodul Nord și Uranus, apoi în 1 August li se alătură și Marte.

In Astrologie, Nodul Nord este Destinul nostru. Este direcția spre care ne îndreptăm. El ne arată misiunea noastră din această viață.

Conjuncția dintre Nodul Nord, Uranus și Marte, din 1 August

Uranus este planeta surprizelor, al evenimentelor bruște și neprevăzute, al schimbărilor, al descoperirilor, al progresului. Când Uranus intră pe scenă, lucrurile se schimbă brusc. El va improviza și va aduce acea gură de aer, de nou, de care era nevoie.

Marte este planeta energiei, a agresivități, a furiei. El este mereu pus pe ceartă, nimic nu îi convine.

Semnul Taurului este scena unde se joacă piesa. Iar, Taurul este cunoscut pentru abundență, confort, siguranță materială, încăpățânare, atașamente, resurse, valori, alimentație, natură, pământ.

Taurul este rezistent la schimbare, este un semn fix căruia nu îi plac noutățile, lucrurile care se întâmplă brusc. Dar, Uranus și Marte iau taurul de coarne și îl fac să cedeze, să se elibereze de trecut, de atașamente. Îl fac să se schimbe, să evolueze, să devină cea mai bună versiune a lui.

Pe noi, privitorii această piesă ne va scoate din zona de confort, ne va pune pe treabă, adică va trebui să ne adaptăm, să fim flexibili, să acceptăm schimbarea și lucrurile care vin înspre noi,  să ne (re)descoperim talentele,  creativitatea și valorile,  să fim în armonie cu natura și să ne reconectăm cu ea, să  ne conectăm cu sinele nostru Divin.

Vom avea parte de un salt mare în care credințele limitative, valorile vechi, tiparele învechite de a gândi, de a vedea lucrurile, de a acționa, de faptul cum ne raportăm la abundență, siguranță, confort, atașamente, resursele noastre, natură, alimentație se vor schimba.

Când planetele se întâlnesc cu Nodul Nord (Destinul) pot avea loc evenimente destinate, adică ce se întâmplă este scris în destinul nostru.

 

Nu uitați, tot ce se întâmplă este pentru binele nostru suprem, pentru evoluția noastră!🙏✨💖

 

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.