|

Portalul Poarta Leului, portalul abundenței,al energiilor ascensionale

Poarta Leului este o poartă energetică stelară, care se deschide in fiecare an pe data de 28 iulie și se închide pe 12 august. Apogeul de intensitate energetică are loc în 8 august.

Data de 8.08 este un moment magic de o intensitate profund spirituală.

Cifra 8 reprezintă infinitul, călătoria infinită pe care o facem noi ca și suflet nemuritor. Este un pod între material și spiritual, între om și suflet, între Pământ și Univers.

In numerologie, cifra 8 este armonia, abundența, puterea, echilibrul, conștiința, intenția, materializarea. Doi de 8 (8.8) amplifică acest moment magic.

In data de 8.8 , Soarele se află în semnul Leului, Steaua Sirius considerat Soarele spiritual, steaua ascensiunii spirituale și al iluminării se aliniază perfect cu Pământul.

Numele de Portalul Poarta Leului este dată tocmai de această aliniere a Soarelui, a lui Sirius și al Pământului în semnul Leului, care creează un portal al abundenței, al manifestărilor și al energiilor ascensionale.

Energia Soarelui simbolizează strălucirea, puterea, curajul, mândria, dorința. Steaua Sirius reprezintă onoarea, faima, bunăstarea, iar energia lui este o energie specială de activare, ascensionare, evoluție. Soarele și Steaua Sirius, împreună formează abundența, puterea, evoluția.

Încă din cele mai vechi timpuri se credea că deschiderea Portalului Poarta Leului va aduce trezirea spirituală și trecerea la un nou nivel de conștiință. Energia Portalului Poarta Leului ne poate conecta la ființele de Lumină, ne aduce trezirea spirituală, expansiunea la un nou nivel de conștiință, ascensiunea la un nou nivel spiritual.

In data de 8.8 (8 august), dimineața la ora 8:08 putem să medităm, să fim deschiși să primim Lumina și iubirea Divină in inimă. Aceasta zi din punct de vedere energetic este un moment spiritual bun pentru meditație, yoga, creativitate, dans, muzică, timp petrecut în natură, tot ce ne face sufletul să vibreze și să ne conecteze cu sinele nostru Divin.

Mesajul pentru noi este:

💖 Să ascultăm vocea sinelui Divin și să ne aliniem inima cu Universul.

💖 Să fim în armonie cu noi înșine și cu Divinitatea/ Universul.

💖 Să punem accent pe iubire, manifestarea abundenței, bucurie, recunoștință, generozitate.

Să nu uităm că iubirea este peste tot, în noi și în întreg Universul!🙏💖✨

Postări similare

2 Comentarii

  1. Bine ca am aflat 🥰
    In ultimul timp vanez ocazii din astea, snacks–uri, pana ajung in Varanasi. Pentru ca trebuie si o minima pregatire, altfel exista riscul sa fii prea opac/inchis ca sa poti primi ceva, din punct de vedere energetic, chiar si in cel mai puternic loc, pentru asa ceva.
    Eu sunt nascuta pe 20 aug, am sentimentul ca o sa miros ceva diferit inca de dimineata in ziua de 28 si de 8 aug 🥰 abia astept experienta.
    Multzu fain si pupici! 🤗

  2. Cu mult drag! Mă bucur că ai aflat și că îți sunt de folos informațiile. O să fie o experiență magică!🤗🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.