|||||||

Cantecul Magic – ceremonii cu plante

Cantecul Magic – ceremonii cu plante – Shamanism

Icaro este termenul folosit pentru cantecul magic, cantecul ce se folosește în ceremoniile cu plante în tradițiile samanice Cu siguranta cea mai mediatizată și controversată planta este Ayahuasca. Icaro-Ikaro vine din Quechua language.

Prima oară cand am experimentat conexiunea cu aceasta planta a fost…a fost wow. Nu am ingerat-o la propriu, ci totul s-a produs la nivel energetic. Pentru ca nu, totul de fapt se intampla la nivel energetic. Energia este peste tot. Au venit foarte multe constientizari si am fost rascolita la propriu. Mi-am revenit abia a doua zi.

Pentru fiecare poate fi diferit, firește. Dar cel mai important este ca Spiritul acestor plante ce se folosesc în ceremonii, te ajuta sa te vindeci.

𝐃𝐚𝐫 𝐜𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐩𝐭 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐜𝐚𝐫𝐨?

Practic icaro deschide portaluri. Cantecul personalizat pe care îl folosești are nota ta personală.

Puterea icarosurilor cantate de samani nu are legatura cu vocea samanului ci cu energia ce o pune în aceste cantece.Folosesc mai multe icaros și am o relație specială cu Spiritul munților pe care îi chem în sesiunile de vindecare.

De asemenea am o relație specială cu spiritele animalelor. Jaguarul este un prieten de nedespartit în momentul în care mă uit dincolo de ceea ce se vede.

Toate aceste cantece magice au venit la mine în momente de activare a darurilor mele. În momente grele ale vieții mele. Sau cel puțin grele pentru personalitatea mea. Pentru suflet, au fost momente în care am fost testată pentru curajul pe care mi-l asumăm sau nu.

Tot ceea ce vine către tine se simte în inima și cu cat cauti mai mult, cu atat nu vei simți nimic.

Cu cat analizezi mai mult și nu stai ancorată în momentul prezent, cu atat mai greu este sa simti.

Mă întreba cineva la un moment dat ce înseamnă sa simti.

𝐒𝐚 𝐬𝐢𝐦𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐮𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐞𝐳𝐢 𝐨 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐩𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 pe 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐨 𝐚𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢. 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐮𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐚-𝐭𝐢 𝐀𝐂𝐂𝐄𝐒𝐄𝐙𝐈 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐩𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆, 𝐬𝐚 𝐬𝐭𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐚𝐧𝐮𝐦𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐚𝐬̦𝐢, 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐬𝐚 𝐭𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭𝐢 𝐨 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚, 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭̦𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 , 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐦 𝐬𝐚 𝐢𝐞𝐬𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐭𝐚, 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚 𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐬𝐢 𝐬𝐚 𝐚𝐬𝐢𝐦𝐢𝐥𝐞𝐳𝐢 𝐧𝐨𝐢 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐞 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚 𝐢̂𝐧 𝐭𝐢𝐧𝐞 – 𝐟𝐢𝐱 𝐜𝐚 𝐨 𝐩𝐚𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐜𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐮𝐩𝐭𝐨𝐫

Conflictele tale, situațiile dificile nu sunt intamplatoare. Sunt făcute special pentru tine de partea din tine ce te iubește cel mai mult decat orice altceva.

Partea aceasta din tine va face tot posibilul sa te trezească. Poți sa te uiți la probleme din perspectiva in care ele te ghidează, partea din tine care te ghidează către tine . Cele mai dificile lucruri care ti se intampla sunt cele cate te schimba cel mai profund și îți aduc schimbări la care nici măcar cu gândul nu te poți duce acum.

Și e normal, cu cat largesti mai mult banda mentală cu atat mai mult poți vedea și primi ceea ce nicio carte , nicio informație din exterior nu ti-o poate da, EXPERIENTA traita la nivel de inima.

Asta-i aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.