||

Gând pentru tine

Mă gândeam de ceva timp să aștern câteva gânduri pentru începătorii în handmade, însă de fiecare dată ratam momentul. Astăzi m-am întâlnit cu un pui de inspirație și… pe cai!
Și pentru că nu vreau să mă lungesc prea mult…

“Handmade nu e de viitor”

1

De câte ori nu ai auzit tu ca începătoare în domeniul handmade: oh, nu, nu e de viitor, oricum nu cumpără nimeni, piața din România nu are educația necesară și nu e dispusă să achite prețul pentru adevărata valoare a produsului, îndreaptă-te către altceva, ia-ți un job adevărat și lasă prostiile? Și lista poate continua la nesfârșit. Sună descuranjant nu?
Draga mea începătoare este necesar să te doară-n cot. Nu sunt fricile tale, sunt ale lor. Nu sunt limitele tale, sunt ale lor. Tu poți și faci.
Fiind la început, vei avea în jurul tău două categorii de persoane:
– cei care te încurajează, te susțin și chiar îți cumpăra produsele.
– cei care te descurajează și îți râd în față.
Trust me, pe cei din categoria a doua alegem să îi ignorăm. Nu trebuie să le dovedești nimic, nu trebuie să îi convingi să-ți cumpere produsele, nu trebuie să te placă, nu trebuie să le dăruiești absolut nici un gram din energia ta. Nu există, punct. Pentru etapa în care ai acumula frustrări, ai boci până la secătuire născocind o mie de întrebări care încep cu „de ce”, alege să ignori categoria a doua! Economisești o tonă de timp, energie și rămâi și cu toate țiglele pe casă.
Scopul tău nu este targhetarea întregii țări, ci doar persoanele care iubesc lucrul realizat manual.
Nu te lăsa descurajată! Este suficientă o singură persoană care să creadă în tine și aceea ești tu.
Calea ta este în față, doar tu decizi să pășești pe ea și o faci cu încredere, atitudine, siguranță.
Nu e probabil, este posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *