||||

Parada planetelor din 24 iunie 2022

În 24 iunie 2022 are loc un fenomen astronomic care se formează o dată la câțiva zeci de ani. Parada planetelor.

Atunci când planetele din Sistemul Solar se aliniază pe aceași parte a cerului și se pot observa de pe pământ, se formează un fenomen astronomic denumit Parada Planetelor. Dacă la această paradă iau parte 5-6 planete, denumirea este de Parada Mare. Frecvent se aliniază 2, 3 sau chiar 4 planete, dar mai rar se întâmplă să participe la paradă 5-6 planete.

Astrologic vorbind acest  eveniment are o însemnătate mare, pentru că are loc alinierea a 5 planete în raport cu Soarele. Această aliniere a început să se formeze de câteva zile. Punctul culminant va fi în 24 iunie, când Luna se va alătura celor 5 planete: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn. Astrologic vorbind, Luna și Soarele sunt considerate planete, chiar dacă astronomic, nu.

Dacă luăm în considerare și Luna, atunci se vor alinia in raport cu Soarele: Mercur, Venus, Luna, Marte, Jupiter, Saturn.  Ele pot fi văzute pe bolta cerească cu o oră înainte de răsăritul soarelui.

Din punct de vedere astrologic este un eveniment major cu o încărcătură fizică, emoțională și spirituală.

La nivel fizic, în aceste zile putem avea furnicături, palpitații, amețeli, dureri de cap sau în tot corpul. Dacă le aveți să nu vă speriați, dacă nu le aveți să nu credeți că este ceva în neregulă cu voi. Unii sunt mai senzitivi decât alții.

La nivel emoțional putem avea stări fluctuante, de la fericire la depresie, de la bucurie la supărare și invers. Trebuie să le conștientizăm, să le acceptăm și să le lăsăm să treacă. În aceste zile toate emoțiile noastre se vor amplifica, de aceea este bine să ne menținem vibrația înaltă. Să medităm, să ascultăm muzică, să dansăm, să fim optimiști, să fim în lumină și iubire. Important este să ne odihnim și să ne hidratăm cu apă.

La nivel spiritual, va avea loc o schimbare, transformare importantă. Vechile noastre credințe, concepte, filozofii, tradiții, etc, se vor schimba, transforma atât la nivel conștient cât și subconștient. Va avea loc o trezire la un înalt nivel de conștiință. Va crește vibrația și energia noastră, vom avea conștientizări, revelații, vom primi informații, mesaje subtile. Să fiți atenți la aceste lucruri și să vi le notați mai ales informațiile și mesajele primite. 

Va fi o schimbare în viața fiecăruia, depinde cât de tare ne dorim schimbarea, cât de deschiși suntem să ne transformăm și să ne conectăm cu sinele nostru Divin.

Această însemnătate este și mai mare cu cât evenimentul va avea loc în data de 24. 06. 2022, adică 666. Din punct de vedere numerologic, 666 este un număr angelic și reprezintă creativitatea, iubirea divină pură, frumusețea, pacea.

Un portal s-a deschis în data de 6.06.2022 (666) și acum va ajunge în punctul maxim și final, în 24.06.2022 (666). Acest portal ne oferă posibilitatea de a reflecta cine suntem noi cu adevărat și de a ne conecta cu partea noastră divină creatoare.

Trăim vremuri unice de Ascensiune spirituală, de conectare și aliniere cu Conștiința Universală, Divinitatea.

Trebuie să ne bucurăm și să fim recunoscători pentru acest lucru!

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.