|

Scrisoare catre Mine

Cand am pornit in calatoria regasirii de Sine nu am stiut unde ma duc, dar am stiut „de ce” ma duc. Nu mai puteam sub sufocarea strigatului meu lautric de eliberare. A stat un sfert de veac mocnit in adancul Fiintei mele asteptand un semn din partea mea. Vremea si vremurile au asternut peste Sufletul meu ninsori si Soare, Iubire si ploaie, tradari si Uitare, dar prea putina Iertare.

In Sufletul meu de-atunci Iertarea era egala cu resemnarea, cu adancirea ranilor proprii, dar cu salvarea celui ce-a ranit. In acest fel, sentimentul de vinovatie isi diminua cumva amploarea. Asa credeam si simteam eu. Din necunoastere, din teama, din evitarea regretelor ulterioare. Acum, Iertarea are legatura cu Iubirea, cu Intelepciunea, cu Vindecarea. A mea si-a nimanui. Caci Astazi este despre Mine. Si nu in sensul individualist al cuvantului, ci in sensul Divin. E despre Sine. Sinele meu. De Astazi doar eu contez, caci de la Mine incepe totul. Ceilalti sunt doar insotitori de bord, dar treaba mea este cu Mine pe acest Pamant.

Atunci cand am creat Cardurile cu Mantre Motivationale am adaugat si un mesaj pentru fiecare detinator, fara sa stiu ca de fapt era o confirmare a ceea ce am invatat de cand am inteles ca nu traiam, ci supravietuiam. O, Doamne, cate au prins sens de-atunci! Ce val mi s-a luat de pe ochi! Cat de clar a devenit totul!

Am scris asa:

„Suflet Drag,

Viata este o calatorie unica, minunata, apasatoare si inaltatoare in acelasi timp. Fiecare experienta traita isi pune amprenta si contribuie la cresterea ta. Sa ai curajul sa privesti spre Cer cu bucurie si spre Pamant cu recunostinta. Esti tot ceea ce are Universul mai bun concentrat intr-o Fiinta Divina!”

Da! Acesta este un mesaj pentru Mine in primul rand si cred ca este important ca tot ceea ce facem in viata sa-l dedicam mai intai Sinelui, sa ne bucuram Fiinta cu maretia fiecarei realizari. Noi suntem Creatori si viata este propria Creatie, o imbinare perfecta de emotii si actiuni in acord cu Misiunea Personala.

„Oricat de trist ai fi, zambeste!

Oricat de greu ti-ar fi, iubeste!

Si-oriunde te-ai afla, sa stii

S-asculti de Vocea Inimii!”

Te imbratisez cu drag,

RR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.