||||

Adu o schimbarea reala in viata oamenilor

Adu o schimbare în viața oamenilor

Dacă vrei sa lucrezi cu oamenii și visul tău este sa aduci o schimbare în viața lor, ești expert, psiholog, coach sau pur si simplu vrei să-ți schimbi poziția, business-ul în care te afli acum, citește pana la capat 👇
Cea mai mare greșeală a celor ce lucrează cu oamenii este faptul ca se împart în mai multe direcții și niciodată nu reușesc sa se focuseze pe ei înșiși!
Poate ca mai ai și un job pe langa sau un alt business sau te imparti in mai multe proiecte și pe langa asta estiși omul ce vrea sa schimbe lumea.
❗❗Nu ai cum sa fii omul bun la toate.
Mai întâi de toate ar trebui sa fii tu exemplul tău, Ceea ce promiti sa fii tu deja.
Cu cat vei sta cu atenția în mai multe direcții cu atat mai mult energia ta se va directiona în locurile nepotrivite iar oamenii ideali ție nu vor veni.
Și vei pica în neîncredere in tine, în puterea ta.
Vei fi lipsit de energie, obosit.
Îți vei spune ca nu ești suficient de bun, ca poate nu ai suficiente diplome.
Că poate mai trebuie sa faci o scoala în plus, o metoda, două trei în plus.
🔥Cui ii pasă ca poate știi Reiki sau coaching sau terapie prin vorbire sau ai mai făcut un curs de dezvoltare personala?
🔥Ai rezultate cu oamenii tai?
🔥Ai adus o schimbare în viața lor?
🔥Ești tu propriul tău rezultat?
🔥Reușești sa manageriezi haosul emoțional și situațiile grele ce vin la fileu sau cazi groapa de fiecare data si te ridici cu greu de acolo?
Ține minte, nimănui nu-i pasă de metode, oamenilor le pasa de ceea ce le aduci tu în viața lor, de energia ta faina.
ridica-te de unde ești si adu-ti aminte ca Nevalorizarea pe care tu o simți in tine o vei transmite oamenilor cu care tu vei interacționa iar ei iti vor raspunde fix cu aceeasi energie
Lasa ego-ul deoparte și apelează la ajutor, nimeni nu se poate vindeca singur, de asta suntem împreună aici , sa ne susținem unul pe celalalt 🤗🙏!

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.