|

Wallpaper gratuit pentru telefon, 5 imagini de fundal Witchy

Am creat pentru tine cinci imagini de fundal, wallpaper gratuite, cu tematică Witchy, pe care le poți folosi după preferințe.

Pentru că tehnologia este o parte importantă din viața noastră și cei mai mulți dintre noi avem telefonul ca o extensie a mâinii, este important să avem pe fundal imagini care ne plac, ne bucură și ne inspiră.

Așadar, astăzi îți oferim cinci astfel de imagini de fundal, care sperăm să te inspire zilnic.

Avem pentru tine imagine de fundal cu cristale desenate digital, un wallpaper cu un cerb desenat integral manual, wallpaper cu un mesaj inspirațional, wallpaper cu soarele și luna, și nu în ultimul rând, un wallpaper cu un mic tare frumos, un tablou cu o mandala desenata manual la Lenani Art și două mâini magice care țin între ele un borcan în care este încapsulat Universul.
Enjoy, și distribuie acest articol dacă îți este de folos. Ne vom bucura tare mult.

1.

 

2.

3.

4.

5.


Fiecare Wallpaper a fost creat special pentru platforma Zentastic Arts, pot fi folosite individual, in scopuri personale, dar nu comerciale. Pentru drepturi comerciale, ne poți scrie oricând un mail.

————————————

Grafica gratuită pentru acest articol a fost realizată de Elena N/ Lenani. Artist, autor, co-fondator Zentastic Arts, pasionată de estetica bohemian și witchy.

Designul imaginilor de fundal este digital și gratuit. A nu se folosi în scop comercial.

 

2 Comentarii

  1. Mulțumesc cu recunoștință și iubire!💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.