|

Curajul de a fi TU

Trezirea spirituală se manifestă diferit și unic pentru fiecare dintre noi.

Tot ceea ce nu înțelegem ne sperie. Tot ceea ce transcende înțelegerea laică a ceea ce suntem și simțim ne poate scoate rău din zona de confort și uneori ne poate duce în paranoia sau chiar nebunie. Unele persoane aleg să nu vrea să știe, ca să nu se sperie. Deși poate vrei uneori să înțelegi și să știi, programele din subconștient îți alimentează frica și preferi să îngropi orice curiozitate sau zvâc de cunoaștere.

Eu experimentez de câțiva ani tot felul de trăiri, mai mult fizice, de la crize de fiere, dureri de cap, stări de moleșeală, dezinteres, lipsa de putere. Cred că fiecare „buton” se activează în funcție de corpul în care se manifestă, de psihicul care ghidează și de mediul în care trăiește fiecare Ființă. Cred ca premoniția se activează mai repede decât alte haruri, dar mulți dintre noi o ignoră, pentru că așa am fost crescuți. Să gândești ceva și peste câteva minute, ore zile (sau orice altă măsură a timpului fizic) să se întâmple este foarte des întâlnit, dar câți dintre noi se așează sa se întrebe: care e scopul pentru care te-ai activat? sunt pregătit să te dețin? ce să fac în acest scop ca să mă poți ajuta, nu să mă scoți din minți?

Din punctul meu de vedere se fac curățări în masă și simt că ne îndreptăm spre ceva Magic, Magistral chiar, dar stă în puterea noastră să ajutăm corpul, mintea, inima să se pregătească pentru măreția care va veni. Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce si nimic din ceea ce trăim, simțim, vedem, auzim, întâlnim nu este întâmplător. De asemenea, nu cred că putem opri din „drum” nimic din ceea ce este hărăzit să fie, așa că, cel mai bine pentru noi este să avem credința (fiecare in stilul care i se potrivește) că Cineva veghează si totul este spre binele nostru suprem pe toate planurile.

Fiecare zi pe care o trăim este un Dar Divin. In cei 7 ani de la Trezirea mea Spirituala am învățat multe lucruri despre Mine, despre Oameni, despre Credință. Dar ceea ce mă bucură cel mai mult este că am înțeles Cine Sunt, care este Misiunea mea si cat de recunoscătoare sunt pentru tot ceea ce am. Acum știu că tot ceea ce trăiesc este menit să mă crească, să mă facă mai puternică, mai sigură, să mă aducă mai aproape de Sine. Căci fiecare dintre noi a venit pe acest Pământ să experimenteze, să evolueze și să își sedimenteze Darurile.

Si știi ce este cel mai frumos? Că nu ești singur niciodată! In jurul tau sunt oameni, lucruri, împrejurări, momente care te susțin pe tot parcursul Călătoriei spre interiorul Ființei Tale. Deci, curaj! In tine există toată puterea si resursele pentru a reuși. Iar faptul că ne sprijinim reciproc este Zentastic!!! Fiți binecuvântați!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.