|

De la Hobby la Business

De ce nu treci de la hobby la business adevărat?

În ultima perioada am vorbit cu foarte mulți oameni. Oameni creativi cu extrem de multe abilități.
Și am constatat ceva foarte important.
Oamenii trăiesc în conflicte interioare și retrăiesc la nesfârșit traume și răni. Oameni care au rămas blocați în trecut. Oameni care s-au cufundat în:

„Nu sunt bun de nimic”
„Nu sunt valoros”
„Cine sunt eu sa ies în față?”

Conflictele interioare sunt acele voci rănite care au rămas în urma traumelor și rănilor tale. O GRAMADA de voci intre care tu ca ființă pendulezi și obosești.

Știi, e ca la ping pong 🥴
Mingea zboară de la o paletă la alta și tu ești observatorul care intră în acest joc uitând că de fapt el doar se uită. Și devii Fără să vrei mingea care zboară de la o paleta la alta.

Devii ființa care devine o voce rănită sau mai multe voci rănite. De la o ființă puternica, complexă, intri în voci rănite ce creează realități denaturate, o viața denaturată.

Cele mai puternice emoții toxice, energii dense vin din aceste conflicte interioare. Efectiv nu te poți ridică de pe acel nivel și nu poți avea o claritate. Emoțiile toxice sunt ca și adicțiile sau pur și simplu ca o relație toxică în care tu rămâi pentru că pur și simplu nu te poți desprinde de acolo…

Și aici nu ai cum să ai o viziune, pentru că nu te poți conecta la absolut nimic, nu poți vedea mai departe ceva. Pentru că energia densă din câmpul tău energetic acoperă tot ce este autentic

💯 Să-ți aduci in fată creația și să o transformi din Hobby in Business. Să duci la next level ce te pasionează.

Poate vrei sa lucrezi cu oamenii prin abilitățile pe care le ai sau pur și simplu vrei să-ti crești business-ul actual și să faci doar asta 100%, să nu mai ramai doar la stadiu de hobby sau ceva mic.
O să zici ca banii sunt de vină, condițiile, timpul. Mai trebuie să testezi poate una alta.

Între timp îți pierzi elanul și obosești. Îți spui că asta e, nu a fost pentru tine, poate că nu ești făcut pentru un business adevărat și te mulțumești ciugulind rămășite când de fapt rămâi blocat în conflicte interioare și te autosabotezi la nesfârșit. Practic iți renegi puterea ta de creație.
Dar hai să ne uităm un pic la ce ți se întâmplă in interior.

Cât de rău doare că nu vei ieși în față cu ceea ce poți aduce oamenilor?
Cât de rău îți este că timpul trece și tu râmai în același stadiu? Fix la același stadiu de încercare…

‼️ Și nu, nici o strategie de business nu te va duce acolo unde vrei tu pentru că încă ești la stadiul de mic, de neîncredere în tine și în puterea ta de manifestare. Vei face poate-n cursuri dar nimeni nu îți va putea aduce energia ta autentică din care poți crea cu ușurință și atrage în viața ta cu ușurință oamenii potriviți ție.
Cheia este să ieși ușor din acele conflicte interioare pline cu voci rănite, plecând direct de la nivelul energetic și să începi să vezi soarele puternic, sursa ta de lumină, Vocea ta autentică din care poți crea lucruri mărețe, un business adevărat.
🤔 Ce alegi?

Să ramai rănit sau să-ți asumi măreția trecând de la hobby la business 100%?💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *