||

Divinul feminin

Femeie frumoasă și puternică de ce nu ieși în față cu misiunea ta, cu abilitățile tale de a ajută oamenii prin ceea ce ești tu, DE CE nu te vezi valoroasă?

Ai multe răni, traume în spate și asta te-a făcut de fier. A trebuit sa te ridici din cenușa precum pasărea phoenix, de fiecare data. De fiecare data ai luat-o de la capăt.

ești foarte determinată, focusată dar…
Ai schimbat poate partenerul, ai trecut prin divorț sau poate în actuala căsnicie/ RELAȚIE nu te simți FEMEIE. Ai devenit bărbatul fără să vrei. faci atât de multe încât ai uitat să simți. Ești cu atenția în atât de multe direcții..

Nu sunt suficient de bună
Mai trebuie să învăț
Trebuie să fac atât de multe pentru a obține iubirea

Iți forțezi limitele și nu reușești să duci la capăt multe. Dacă te uiți în viața ta realizezi că totul este început dar neterminat. Și este normal, iți forțezi ritmul interior și pui presiune pe tine pană obosești si iți pierde cheful de a CREA Dar tu ca femeie, de ce trebuie să faci atât de multe? Crezi că așa vei obține CLARITATE?
De ce crezi că nu ești valoroasă și trebuie să faci atât de multe pentru a obține IUBIREA?
Abundența vine în viața ta în momentul în care renunți la a controla, la a ști, a face. Toate aceste aspecte din ține care vor să știe, să învețe cât mai mult, care se simt nesigure și rănite este necesar să le transformi în iubire, în catalizatorul puterii tale adevărate O femeie simte energia Creației în ea și nu se poate forța.

Mai ai timp să pierzi în direcții total nepotrivite ție?
Știi doar că vei obosi tot căutând. Ai nevoie doar să te întorci la tine, în inima ta. Nu, nu vei mai suferi.
Spune-mi te rog mai jos câteva gânduri ce au venit în momentul în care ai citit articolul.
Te îmbrățișez!

Postări similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.